Roshi
Roshi
tylko jedna dupa mnie oniesmielaTo sa te słynne samce które kierują sie wyrachowaniem, rozumem, zimna kalkulacja mordo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tylko jedna dupa mnie oniesmielaTo sa te słynne samce które kierują sie wyrachowaniem, rozumem, zimna kalkulacja mordo.
Dupa kolegi?![]()
Dupa kolegi?![]()
Do pierwszego posta lepiej pasuje![]()
A chyba ze w lidlu, w lidlu sie nie liczy![]()
a oby was Jezycka Bestia kiedys dopadla, kutasy...Dupa kolegi?![]()
Póki co to Ty miałeś kryptogeja za kolegę do wódkia oby was Jezycka Bestia kiedys dopadla, kutasy...![]()
Póki co to Ty miałeś kryptogeja za kolegę do wódki![]()
a oby was Jezycka Bestia kiedys dopadla, kutasy...![]()
akurat do Ciebie ma najblizej, nie kozacz
Bliżej niż myślisz
![]()
Gołąbeczki...Bliżej niż myślisz
![]()
Dobra to teraz porada na temat. Jeśli obaj będziecie takie Alfy to związek nie przetrwa próby czasu.
Wtedy sie robi test słoikaDobra to teraz porada na temat. Jeśli obaj będziecie takie Alfy to związek nie przetrwa próby czasu.![]()
Stawiam dyche że to sojowy chłopiec jest z przodu...Dobra to teraz porada na temat. Jeśli obaj będziecie takie Alfy to związek nie przetrwa próby czasu.![]()
Nie szastaj tak kasą bo zaraz bedziesz odrabiać kolejną wypłatęStawiam dyche że to sojowy chłopiec jest z przodu...![]()
Mówił że testosteron jedzie po tym jak na trtStawiam dyche że to sojowy chłopiec jest z przodu...![]()
10 cebulek nie jurkow...Nie szastaj tak kasą bo zaraz bedziesz odrabiać kolejną wypłatę![]()
Znalazłeś za garażem i wytarłeś?10 cebulek nie jurkow...![]()
A co ja żyd...? Nie mierz swoją miarąZnalazłeś za garażem i wytarłeś?zainwestuj lepiej w konserwy a nie w zakłady
BogolA co ja żyd...? Nie mierz swoją miarą
Konserwy?![]()
Jakie konserwy?Bogol![]()
Nigdy tego nie oglądałem, nigdy nawet o istnieniu tego nie wiedziałem.Wtedy sie robi test słoika
Kiedy słoik pęka tylko prawdziwy alfa nagrywa dalej![]()
Mocne kino akcjiNigdy tego nie oglądałem, nigdy nawet o istnieniu tego nie wiedziałem.
Dowiedziałem się o tym tutaj jakiś czas temu, widząc screena ale do dzisiaj nie odważyłem się tego wygooglować ani tym bardziej obejrzeć![]()
Normalne, do jedzenia takie.Jakie konserwy?
To samoNigdy tego nie oglądałem, nigdy nawet o istnieniu tego nie wiedziałem.
Dowiedziałem się o tym tutaj jakiś czas temu, widząc screena ale do dzisiaj nie odważyłem się tego wygooglować ani tym bardziej obejrzeć![]()
To samo![]()
Ta jasne...To samo![]()