Uller
Bellator Featherweight
Problemem nie jest znalezienie kogoś na ruchanie a znalezienie kogos żeby się razem zestarzeć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Problemem nie jest znalezienie kogoś na ruchanie a znalezienie kogos żeby się razem zestarzeć
Lata studiowania mądrych ksiąg
Co mnie nie poprawiacie? Zamiast ą wpisałem ę. Przecież od razu widać, że to chujowo wyglądaLata studiowania mądrych ksiąg
Boimy sięCo mnie nie poprawiacie? Zamiast ą wpisałem ę. Przecież od razu widać, że to chujowo wygląda
I słusznieBoimy się
Lata studiowania mądrych ksiąg
Co mnie nie poprawiacie? Zamiast ą wpisałem ę. Przecież od razu widać, że to chujowo wygląda
A @Risky na ten przykład wyrywa laski na spawanie wydechu, później same wypinają wydechJeżeli ktoś chce poznać młode dziewczyny to polecam zapisać się do szkoły policealnej na kierunek technik masażysta.
W 1 semestrze było nas 15 osób z czego tylko 3 facetów. Teraz zaczął się drugi semestr to 10 osób w tym tylko 2 chłopa.
Nawet jak się nie uda wyrwać bo zajęta czy niechętna czy coś innego to po pierwsze co pomasujecie to wasze a ma 1 sem jest masaż klasyczny klatki piersiowej i pośladków. Po drugie możecie bajerować inne laski umiejętnością masażu. Serio to działa. A wiecie dobry masaż potrafi być wstępem do gry wstępnej
Słyszaleś żeby jakikolwiek abdulah wyrywał na masażystę?Jeżeli ktoś chce poznać młode dziewczyny to polecam zapisać się do szkoły policealnej na kierunek technik masażysta.
W 1 semestrze było nas 15 osób z czego tylko 3 facetów. Teraz zaczął się drugi semestr to 10 osób w tym tylko 2 chłopa.
Nawet jak się nie uda wyrwać bo zajęta czy niechętna czy coś innego to po pierwsze co pomasujecie to wasze a ma 1 sem jest masaż klasyczny klatki piersiowej i pośladków. Po drugie możecie bajerować inne laski umiejętnością masażu. Serio to działa. A wiecie dobry masaż potrafi być wstępem do gry wstępnej
Ich matka natura obdarowała większym sprzętem, więc nam pozostają inne sposoby.Słyszaleś żeby jakikolwiek abdulah wyrywał na masażystę?
Trzeba było mówić jak kończyłem liceumJeżeli ktoś chce poznać młode dziewczyny to polecam zapisać się do szkoły policealnej na kierunek technik masażysta.
Można się zapisać na tryb weekendowy ;)Trzeba było mówić jak kończyłem liceum
W jaki sposób udało ci się zarejestrować na cohonesIch matka natura obdarowała większym sprzętem
To czemu wszyscy narzekają?
Pamiętam jak jeszcze te 8 lat temu korzystalem z roznych tych apek i rozmowa najczesciej sie sprowadzala do hej co tam, co lubisz, co robisz, jakie masz hobby itd
W sumie nie dziwie sie ludziom ktorzy siedza tam dluzej ze ich to po czesci juz nudzi. Sam pamietam ze jak mialem gadac z laska znowu o zainteresowaniach czy ulubionym kolorze to wolalem patrzeć w sufit.
Nie ma co sie oszukiwac. Raczej z dopiero co poznana osoba na tinderze z miejsca nie zaczniesz debaty czy Hitler wiedzial lub jak ocenia obecne zmiany na swiecie wzgledem geopolityki państw baltyckich.
Te początkowe rozmowy po prostu po czasie sa nudne, mysle ze wielu ludzi tkwi tam lecz sa tym rowniez znudzeni.
Kolega pytałA co? Czyżbyś się nagle znalazł w potrzebie?
Masaż jest dużo skuteczniejszy, to sprawdzona metoda - mojej na drugiej randce tak dobrze wymasowałem stopy, że też odwdzięczyła się masażemTylko jedną więc ciężko to polecić jako skuteczny sposób.
Wzywam smakosza @DONTOLIVER
Na pewno już ma z trzy modele.Wzywam smakosza @DONTOLIVER
Mmm stopkocipki, czyli ideal istnieje...
Napisz do niej. Jak coś to powiedz, że jak chce się spotkać to za 3 tygodnie wracasz do Polski na rok akademicki, a teraz jesteś za granicą bo łączysz pracę fotografa i pasję do podróży. W tym czasie umów wizyty w solarium u Pani Basi (tylko pamiętaj zbierać pieczątki to 5te wejście gratis) i mulat z pasja, pracą i stufiami gotowy.tak w skrócie
View attachment 78834