alww
PRIDE FC Heavyweight
Habibi come to my pusiatak w skrócie
View attachment 78834
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Habibi come to my pusiatak w skrócie
View attachment 78834
Brak wymagań odnośnie synergii znaków zodiaku, więc ja bym olał. To i tak nie kliknie.tak w skrócie
View attachment 78834
ale to będzie rapowe ziarno
Habibi come to my pusia
taaa, na trzeciej randce...Ona przyjechała do Warszawy z pod Opola,
Miała blond włosy, a na imię Oliwia.
Na swojej wsi uchodziła nawet za ładną,
Ale w stolicy była przeciętną panną.
On to zwykła pała, kawał lamusa,
Przyleciał z Hiszpanii na wymianę z Erasmusa.
Zgrywał przystojniaka, Enrique Iglesiasa,
I na trzeciej randce wbił w Oliwie kutasa.
Oliwia była dumna z chłopaka z zagranicy,
Rozmawiała po angielsku, był taki egzotyczny.
Chodziła z nim za rękę, powstawiała na Facebooka zdjęcia,
W objęciach hiszpańskiego księcia.
Gorące trzy miesiące szybko zleciały,
Skończył się Erasmus i prysły czary.
Enrique jej zostawił maila i obietnice szczodre,
Więcej się nie odezwał, a jej spóźniał się okres.
taaa, na trzeciej randce...
Robimy to wszystko dla Ciebie by zobrazować Ci jak nisko stoją ukraincyRacja. Polki to same kurwy które puszczają się na 1 randce.
Jak tak was czytam to się zastanawiam, jak możecie stawiać Ukraincow niżej od Polaków jeżeli piszecie o Polakach jak o najgorszych podudziach.
Nie ma sprzecznościRacja. Polki to same kurwy które puszczają się na 1 randce.
Jak tak was czytam to się zastanawiam, jak możecie stawiać Ukraincow niżej od Polaków jeżeli piszecie o Polakach jak o najgorszych podudziach.
Poniżamy się celowo!!!Robimy to wszystko dla Ciebie by zobrazować Ci jak nisko stoją ukraincy
Kto sie poniża?Poniżamy się celowo!!!
My, Polacy! Dla kogo? Dla Ukrainy! Po co? Po chujKto sie poniża?
Chodziło mi o drugą część wypowiedzi. Pierwsza to jakaś projekcjaŻona o tym wie Andrzeju?
Kto sie poniża?
Tu nic nie trzeba robić.Ukraińcy są poniżej nas, to jeszcze gorszymi podludźmi się stają :p
Jakie prawdziwe
Zapomniał o grze wstępnejPewnie nie w tą dziurę
Chłopaki, jest sprawa.
Ostatnio zgadałem się na GG z jedną Japonką. Okazało się, że dziewczyna szuka miłości. Ma 34 lata, mieszka w Tokio i lubi podróżować. Jej ideał nie będzie jej oszukiwać. Jeżeli chodzi o wygląd, to jest szczupła i ma brązowe włosy. Urody nie oceniam, ale wygląda jak typowe Japonki. Nie ma na myśli klapków tylko kobiety. Dziewczyna pracuje w logistyce, więc pewnie myśli też logicznie. Ja mam rodzinę, więc nie aplikuję. Zainteresowanych zapraszam na priv - podam kontakt GG, choć ona preferuje Whatsupp.
@Roshi jest praca w Tokio!Chłopaki, jest sprawa.
Ostatnio zgadałem się na GG z jedną Japonką. Okazało się, że dziewczyna szuka miłości. Ma 34 lata, mieszka w Tokio i lubi podróżować. Jej ideał nie będzie jej oszukiwać. Jeżeli chodzi o wygląd, to jest szczupła i ma brązowe włosy. Urody nie oceniam, ale wygląda jak typowe Japonki. Nie ma na myśli klapków tylko kobiety. Dziewczyna pracuje w logistyce, więc pewnie myśli też logicznie. Ja mam rodzinę, więc nie aplikuję. Zainteresowanych zapraszam na priv - podam kontakt GG, choć ona preferuje Whatsupp.
Takie są najlepszeMa 34 lata, mieszka w Tokio i lubi podróżować.
Ile hajsu trzeba jej wysłać na bilet żeby przyleciała do Ciebie i żebyście żyli długo i szczęśliwie?Chłopaki, jest sprawa.
Kurwa czy nie?Chłopaki, jest sprawa.
Kurwa czy nie?
Jeden woli azjatki, drugi cyganów, trzeci azjatki z doszywanymi albo odciętymi pindolami... Pełny wachlarz możliwościOn na cyganów się teraz przerzucił
Porządna kobieta.Kurwa czy nie?