Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To są ci młodzi, wyeuwoluowani z wielkich miast?
Z tego zdjęcia to widzę głównie dorośli ludzie choć ciężko to ludźmi nazwać.Chciałbym się wyżyć ale nie będę taki chamski,
jedno tylko napiszę, oglądanie debila z krzywym ryjem, wkurwiającym głosem i manierami słownymi co drugie zdanie,
koszącego kasę na jebanych frajerach oglądających tego dzbana, bo wpierdala kebaby,
jest uwłaczające dla naszej cywilizacji. A co dopiero przychodzenie i czekanie na przyjazd tego debila jak kiedyś nastolatki na Micheala Jacksona.
Kim są ci debile to ja nie mam pojęcia.

Przecież właśnie dlatego w Krk wymieniają lewaka wraz z radą miasta na normalnych ludzi, a reszta miast z lewackim zarządem zrozumiała, że można i też zaczynają przygotowania do referendum... Czarzasty jezzcze będzie siedziałPewien użytkownik cohones noszący białe kimono z miejscowymi śladami brązu trzyma ostro kciuki za Kraków.
![]()

Referendum jeszcze musi się udać.Przecież właśnie dlatego w Krk wymieniają lewaka wraz z radą miasta na normalnych ludzi, a reszta miast z lewackim zarządem zrozumiała, że można i też zaczynają przygotowania do referendum... Czarzasty jezzcze będzie siedział![]()
Już jest wstępny sukces, miało być niecałe 60k, poprawnie oddanych głosów jest ponad 130kReferendum jeszcze musi się udać.

To czasem nie Gadowski organizował? Trzymam kciuki by ich pogoniliJuż jest wstępny sukces, miało być niecałe 60k, poprawnie oddanych głosów jest ponad 130k
jazda z lewackimi kurwami, z prawackimi zresztą też![]()
Niezły opis Jagodna i Wilanowa.Chciałbym się wyżyć ale nie będę taki chamski,
jedno tylko napiszę, oglądanie debila z krzywym ryjem, wkurwiającym głosem i manierami słownymi co drugie zdanie,
koszącego kasę na jebanych frajerach oglądających tego dzbana, bo wpierdala kebaby,
jest uwłaczające dla naszej cywilizacji. A co dopiero przychodzenie i czekanie na przyjazd tego debila jak kiedyś nastolatki na Micheala Jacksona.
Mnie ten jego ziomal z kondomem szreka na łbie rozpierdala.Chciałbym się wyżyć ale nie będę taki chamski,