Drzewo
UFC Heavyweight
Ty dalej śnisz?Nie ma za coi przyjemnych snów o rekinach.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty dalej śnisz?Nie ma za coi przyjemnych snów o rekinach.

A czy androidy śnią o elektrycznych owcach?Ty dalej śnisz?![]()
TakA czy androidy śnią o elektrycznych owcach?

Dla mnie to jest nie pojęte i nigdy nie będzie, jak taka ładna dziewczyna za którą pewnie kolejka facetów się ustawia może sobie takie coś odjebać.
Gdybym był jak Antonio Banderas, nagle sobie faje postanowił obciąć i dokleić cycki, no kurwa nijak tego nie zrozumiem, jak tak można i pod jakim wpływem są podejmowane takie pojebane decyzje.
Problemy psychiczne plus pojebane środowisko. Najlepsze, że na końcu i tak jest z biologicznym mężczyzną, tyle że też zjebanym. Podświadomie jednak natura chce tu normalności.Dla mnie to jest nie pojęte i nigdy nie będzie, jak taka ładna dziewczyna za którą pewnie kolejka facetów się ustawia może sobie takie coś odjebać.
Gdybym był jak Antonio Banderas, nagle sobie faje postanowił obciąć i dokleić cycki, no kurwa nijak tego nie zrozumiem, jak tak można i pod jakim wpływem są podejmowane takie pojebane decyzje.
Na szczęście mam wrażenie ze peak tego spierdolenia juz byl, moda chyba powoli przechodziMogła się jeszcze na czarnucha przemalować i był by komplet. Spierdolenie umysłowe na świecie sięga już takiego poziomu, że coraz ciężej to przebić. Przeżyć swoje i niech dzieje się co ma się dziać.
Znowu szwecja...
Nie pachnie żywicą...

Wedle jej rozumu ogr powinien związać się z człowiekiem zamiast ogrem. Czy zatem ona akceptuje związki partnerskie pomiędzy człowiekiem a szympansem? Wychodzi na to, że tak.Pomijając już fakt, że ta idiotka bierze na poważnie film animowany i dopisuje jakąś swoją ideologię to mam jeszcze jeden problem. To dziewczę z dwucyfrowym IQ chyba nie widziało Shreka 2 bo tam wyraźnie gość po zmianie w człowieka był gotowy nim pozostać aby jego żona mogła również pozostać człowiekiem, ale to ona odmówiła. Swoją drogą śmieszna jest ta pogarda w stosunku do Polski ze strony kretynki, która zapewne urodziła się w polskim szpitalu, jej rodzice są lub byli Polakami itp.
warto przypominać może inne wyciągną wnioskiTeraz, że zdradziła? Za każdym razem coś innego. Nawet jeśli to jebana małpa ją napierdala przy dziecku.

On nie był jakimś potężnym autorytetem dla niektórych z forum?

Możliwe, jestem w robocie więc nie włączyłem tylko przeczytałem.to nie jest czasem sarkazm/ironia?
Bo od lat napierdala na islam
edit: coś czuję Andżej, że dałeś się nabrać
![]()

Co cię boli,czy aż tak cię to boliNie sądziłem, że kiedyś do tego wątku trafi Zygmunt Chajzer, ale właśnie mignal mi news, że Chajzer wziął udział w nowym show Canalu plus i będzie siedział w więzieniu, choć może za reklamy Visiru już powinien tu latać. Żadnych godności w dzisiejszym świecie. Chłop chyba już 70 plus i w takie coś się bawić![]()

Co cię boli,czy aż tak cię to boli![]()