Podludzie

Dla mnie to jest nie pojęte i nigdy nie będzie, jak taka ładna dziewczyna za którą pewnie kolejka facetów się ustawia może sobie takie coś odjebać.

Gdybym był jak Antonio Banderas, nagle sobie faje postanowił obciąć i dokleić cycki, no kurwa nijak tego nie zrozumiem, jak tak można i pod jakim wpływem są podejmowane takie pojebane decyzje.

Dla mnie to jest nie pojęte i nigdy nie będzie, jak taka ładna dziewczyna za którą pewnie kolejka facetów się ustawia może sobie takie coś odjebać.

Gdybym był jak Antonio Banderas, nagle sobie faje postanowił obciąć i dokleić cycki, no kurwa nijak tego nie zrozumiem, jak tak można i pod jakim wpływem są podejmowane takie pojebane decyzje.

Słowo klucz "pojebane" ;)

Problemy psychiczne plus pojebane środowisko. Najlepsze, że na końcu i tak jest z biologicznym mężczyzną, tyle że też zjebanym. Podświadomie jednak natura chce tu normalności.

Mogła się jeszcze na czarnucha przemalować i był by komplet. Spierdolenie umysłowe na świecie sięga już takiego poziomu, że coraz ciężej to przebić. Przeżyć swoje i niech dzieje się co ma się dziać.
Na szczęście mam wrażenie ze peak tego spierdolenia juz byl, moda chyba powoli przechodzi

Znowu szwecja...

równajmy, wiadomo kto to pisał, ten posłuszny
Nie pachnie żywicą...

tam jest gorzej niż myślałem
:beczka:

G4qkPbqaUAAm-7_

powtarzaj jak mantrę za mną, zabrać im prawa wyborcze
G4nQaMeW4AA-pml

Last edited:

Pomijając już fakt, że ta idiotka bierze na poważnie film animowany i dopisuje jakąś swoją ideologię to mam jeszcze jeden problem. To dziewczę z dwucyfrowym IQ chyba nie widziało Shreka 2 bo tam wyraźnie gość po zmianie w człowieka był gotowy nim pozostać aby jego żona mogła również pozostać człowiekiem, ale to ona odmówiła. Swoją drogą śmieszna jest ta pogarda w stosunku do Polski ze strony kretynki, która zapewne urodziła się w polskim szpitalu, jej rodzice są lub byli Polakami itp.

Pomijając już fakt, że ta idiotka bierze na poważnie film animowany i dopisuje jakąś swoją ideologię to mam jeszcze jeden problem. To dziewczę z dwucyfrowym IQ chyba nie widziało Shreka 2 bo tam wyraźnie gość po zmianie w człowieka był gotowy nim pozostać aby jego żona mogła również pozostać człowiekiem, ale to ona odmówiła. Swoją drogą śmieszna jest ta pogarda w stosunku do Polski ze strony kretynki, która zapewne urodziła się w polskim szpitalu, jej rodzice są lub byli Polakami itp.
Wedle jej rozumu ogr powinien związać się z człowiekiem zamiast ogrem. Czy zatem ona akceptuje związki partnerskie pomiędzy człowiekiem a szympansem? Wychodzi na to, że tak.

On nie był jakimś potężnym autorytetem dla niektórych z forum? :beczka:

to nie jest czasem sarkazm/ironia?

Bo od lat napierdala na islam

edit: coś czuję Andżej, że dałeś się nabrać

to chyba nawet jego flagowy dowcip był

What terrifies me is if ISIS were to detonate a nuclear device and kill 50 million Americans. Imagine the backlash against peaceful Muslims?

Z tego co kojarzę.

Last edited:
to nie jest czasem sarkazm/ironia?

Bo od lat napierdala na islam

edit: coś czuję Andżej, że dałeś się nabrać
Możliwe, jestem w robocie więc nie włączyłem tylko przeczytałem.

Jak mówi to rzeczywiście wygląda jakby się podśmiechiwał ale ja tam sobie głowy za niego uciąć nie dam, kilka razy powiedział coś co mną wszcząsło :jjsmile:

Nie sądziłem, że kiedyś do tego wątku trafi Zygmunt Chajzer, ale właśnie mignal mi news, że Chajzer wziął udział w nowym show Canalu plus i będzie siedział w więzieniu, choć może za reklamy Visiru już powinien tu latać. Żadnych godności w dzisiejszym świecie. Chłop chyba już 70 plus i w takie coś się bawić :stevecarell:

Nie sądziłem, że kiedyś do tego wątku trafi Zygmunt Chajzer, ale właśnie mignal mi news, że Chajzer wziął udział w nowym show Canalu plus i będzie siedział w więzieniu, choć może za reklamy Visiru już powinien tu latać. Żadnych godności w dzisiejszym świecie. Chłop chyba już 70 plus i w takie coś się bawić :stevecarell:
Co cię boli,czy aż tak cię to boli :suchykarol:

Back