szplin
Vale Tudo Open
Dlaczego mam odczucie, że tylko od jednej osoby w studio bije takie kobiece ciepło?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze to przez kolczyki takie kobiece.Dlaczego mam odczucie, że tylko od jednej osoby w studio bije takie kobiece ciepło?
Ja pierdolę, wygląda jak baba od gegry z koszmaru piątoklasisty
Od Niemca bardziej i to spojrzenie tysiąca knag.Ja pierdolę, wygląda jak baba od gegry z koszmaru piątoklasisty
ja natyrliśOd Niemca bardziej i to spojrzenie tysiąca knag.
Od Niemca bardziej i to spojrzenie tysiąca knag.
ja natyrliś
Typowa feminazistka pod 40 grubo po ścianie, której nawet kot nie chce.

O gustach się nie dyskutuje, nie wiedziałem, że takie Ciebie kręcąTypowa feminazistka pod 40 grubo po ścianie, której nawet kot nie chce.
Miód na moje serce.
![]()

on woli helgi co w hitlerjugend służyłyO gustach się nie dyskutuje, nie wiedziałem, że takie Ciebie kręcą

W języku elfów, entów, a także w żadnym z narzeczy ludzkich nie ma słowa odpowiednio ciężkiego, aby nazwać tę zdradę.ja natyrliś
a bo mnie ta suka zestresowałaW języku elfów, entów, a także w żadnym z narzeczy ludzkich nie ma słowa odpowiednio ciężkiego, aby nazwać tę zdradę.
Chyba, że to gwara poznańska.
Takie co krzyczo:on woli helgi co w hitlerjugend służyły![]()
no i chuj, muszę translator odpalić, bo nie wiem czy to pierwsze słowo czasem nie burzy całej równowagiTakie co krzyczo:
Gefährliche jude! Feuer!
Mordo nie zaburza jej kurwa bezapelacyjnieno i chuj, muszę translator odpalić, bo nie wiem czy to pierwsze słowo czasem nie burzy całej równowagi
Qrła jaki gad
Jakbyś zobaczył moją to byś odcisków na rękach dostał.O gustach się nie dyskutuje, nie wiedziałem, że takie Ciebie kręcą

Zaden facet nie byłby zdolny do wymyślenia takiego planu

To się dopiero nazywa zagrożenie na skalę krajową

Do utylizacji. Albo przynajmniej upierdolić ręce bez prawa do renty. Niech zdycha.