Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
I wtedy większe ryzyko, że poszedłbyś siedzieć za próbę zabójstwaCały cattleman ma koło 30 cm długości i bałbym się przy noszeniu w spodniach, że zamiast broni to się pomylę i wyjmę pynto.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I wtedy większe ryzyko, że poszedłbyś siedzieć za próbę zabójstwaCały cattleman ma koło 30 cm długości i bałbym się przy noszeniu w spodniach, że zamiast broni to się pomylę i wyjmę pynto.

Przyznawać się, któremu się ostatnio tak nudziło..

Myślę że chodziło bardziej o karatekowca.Przypominam tylko, że halibut już nie jest z tego forum![]()
![]()
Myślę że chodziło bardziej o karatekowca.

Pewnie dlatego!Ja w wieku 30 lat też jeszcze nie chciałem dzieci i nie miałem jakiegoś strasznego parcia na nie w przyszłości. Minęło zaledwie kilka lat i mam 2. Co najwyżej żałuję, że mogłem się szybciej postarać![]()

chłopie, w firmie mam gorszego kaszalota, nie dość że ruda, wredna to ulana 3 razy bardziej niż ta z postu wyżej. No istny rudy Jabba, na jej widok można pawia puścić, jednak ktoś to zaruchał i rozmnożył, jakoś z miesiąc temu urodziła"Z wyboru"
Kto by to zapłodnił?

Jest chyba więcej Halibutów niż jedenchłopie, w firmie mam gorszego kaszalota, nie dość że ruda, wredna to ulana 3 razy bardziej niż ta z postu wyżej. No istny rudy Jabba, na jej widok można pawia puścić, jednak ktoś to zaruchał i rozmnożył, jakoś z miesiąc temu urodziła
![]()
chłopie, w firmie mam gorszego kaszalota, nie dość że ruda, wredna to ulana 3 razy bardziej niż ta z postu wyżej. No istny rudy Jabba, na jej widok można pawia puścić, jednak ktoś to zaruchał i rozmnożył, jakoś z miesiąc temu urodziła
![]()
Istnie stworzona dla klimatuJest chyba więcej Halibutów niż jeden

Trenerka grubości? Kurwa to to się trenuje?![]()
Do zajebania@szplin ciężkie te treningi?