Autovidol
WSOF Heavyweight
A pasażerowie autobusu wstali i zaczęli klaskać.I wtedy pod oknem ustawili się sąsiedzi i zaczęli klaskać i krzyczeć KON-STY-TU-CJA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A pasażerowie autobusu wstali i zaczęli klaskać.I wtedy pod oknem ustawili się sąsiedzi i zaczęli klaskać i krzyczeć KON-STY-TU-CJA!
Oni żyją wśród nas

To jest radna WarszawyŻona czy tam osoba zamężna naszego liberała w kimonie.
Tak ich widzę tych idiotow xD
![]()

Ostatnio usłyszałem od żony znajomego, parka dwóch świetnie prosperujących lewaków protuskowych argument, który mnie rozłożył na łopatki,Żona czy tam osoba zamężna naszego liberała w kimonie.
Tak ich widzę tych idiotow xD
![]()

Chcą by mogła przebierac w alwarach?Ostatnio usłyszałem od żony znajomego, parka dwóch świetnie prosperujących lewaków protuskowych argument, który mnie rozłożył na łopatki,
myślą o wyprowadzce do Hiszpanii, bo mają córkę. Podejrzewam, że część z Was domyśla się już dlaczego...
Nie. Czekam dalej.Chcą by mogła przebierac w alwarach?
Bo jest lesbą i będzie mogła wziąc ślubNie. Czekam dalej.
Jest lepiej.
Bo tu ją literalnie gwałcą i nie może się skrobać?Nie.
Bardziej trywialne.
![]()
Ehhh prawie celnie,Bo tu ją literalnie gwałcą i nie może się skrobać?
znaczy wychowują córkę na kurwe?Ehhh prawie celnie,
bo nie będzie mogła się wyskrobać, ale nie dlatego, ze gwałcą.
Tak po prostu, że nie będzie mogła...
Czujesz? Mamusia zakłada, że córcia będzie megadupodają i będą okazje do skrobanki.

Myślałem że chcą jej zrobić tranzycję na prezent urodzinowyEhhh prawie celnie,
bo nie będzie mogła się wyskrobać, ale nie dlatego, ze gwałcą.
Tak po prostu, że nie będzie mogła...
Czujesz? Mamusia zakłada, że córcia będzie megadupodają i będą okazje do skrobanki.

Myślałem że chcą jej zrobić tranzycję na prezent urodzinowy
Ale to też absurd, planują morderstwo(morderstwa?) ale oni są normalni, a my jebnieci![]()

Raczej jej madkaPani Sylwia to powinna sobie zrobić skrobankę jak był na to czas.
Raczej jej madka

Z plemników i jajeczekSkąd oni się biorą?
View attachment 104335

Z pizdySkąd oni się biorą?
View attachment 104335