Podludzie

Żona czy tam osoba zamężna naszego liberała w kimonie.

Tak ich widzę tych idiotow xD
:juanlaugh:
Ostatnio usłyszałem od żony znajomego, parka dwóch świetnie prosperujących lewaków protuskowych argument, który mnie rozłożył na łopatki,
myślą o wyprowadzce do Hiszpanii, bo mają córkę. Podejrzewam, że część z Was domyśla się już dlaczego...
Czekam na pomysły, co mogło tak zrazić dwójkę lewicowych idiotów by użyć córki jako argumentu do wyprowadzki.
:muttley:

Ostatnio usłyszałem od żony znajomego, parka dwóch świetnie prosperujących lewaków protuskowych argument, który mnie rozłożył na łopatki,
myślą o wyprowadzce do Hiszpanii, bo mają córkę. Podejrzewam, że część z Was domyśla się już dlaczego...
Chcą by mogła przebierac w alwarach?

Ehhh prawie celnie,
bo nie będzie mogła się wyskrobać, ale nie dlatego, ze gwałcą.
Tak po prostu, że nie będzie mogła...
Czujesz? Mamusia zakłada, że córcia będzie megadupodają i będą okazje do skrobanki.
znaczy wychowują córkę na kurwe?
legancko niech jej od razu konto na of założą co by miała dobry start w dorosłość i już zaczęła odkładać grosze
:werdum:

Ehhh prawie celnie,
bo nie będzie mogła się wyskrobać, ale nie dlatego, ze gwałcą.
Tak po prostu, że nie będzie mogła...
Czujesz? Mamusia zakłada, że córcia będzie megadupodają i będą okazje do skrobanki.
Myślałem że chcą jej zrobić tranzycję na prezent urodzinowy

Ale to też absurd, planują morderstwo(morderstwa?) ale oni są normalni, a my jebnieci :DC:

Myślałem że chcą jej zrobić tranzycję na prezent urodzinowy

Ale to też absurd, planują morderstwo(morderstwa?) ale oni są normalni, a my jebnieci :DC:
782578789c60ff95c9f9db701dfac609.gif

Dobrze tu kiedyś kolega Andrzej pisał, z tymi ludźmi nie da się normalnie o światopoglądach rozmawiać, nie ma nici połączenia.
To typki z którymi miałem styczność zawodowo.

Edit: a ja naiwny na początek brnąłem, że może bo donalt uchodźców wpuszcza i dlatego, ale się pomyliłem.

:muttley:

@DONTOLIVER dlaczego Haba ma 600 zł jak ja mam kilka razy wiecej i chłopy z mojej ekipy tak samo?
Co ty kurwa na jakiś WOT się powolujesz?
Równie dobrze wieśniaków z widłami można w te miejsce wstawić.

Back