Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Zawsze może się znaleźć jakiś zoofil rybofil nekrofil. To forum widziadło nie takie dewiacje. Jest nawet ukrofil a to chyba gorsze niż powyższe.
Jaka jest definicja ukróciła?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze może się znaleźć jakiś zoofil rybofil nekrofil. To forum widziadło nie takie dewiacje. Jest nawet ukrofil a to chyba gorsze niż powyższe.
Cena jak za halibuta prosto z Grenlandii!Raczej tradycja superśwuezego.
Bo wiadomo, że w sklepie świeższy niż świeżo zabity nie będzie.
Bo "zwykłą" świeżość sprawdzisz naciskając rybę, wąchając, patrząc w oczy(hehe, jak to brzmi) i to też nasze mamy wiedzą. Jak kupujesz surową to zawsze to możesz sprawdzić. Co im ego gdy dostajesz smażoną, przetworzoną.
Swoją drogą z łezka w oku wspominam czasu gdy moja mama prawie się rozpłakała, że karp podrożał do 14 zł za za kilogram. Gdyby człowiek wtedy wiedział, jak inflacja wyjebie....
Widzę że "uderz w stół a nożyce się odezwą". Do uruchomienia potrzebne tylko słowo "dewiacja".
Jak nie czujesz różnicy między świeżym a nie świeżym karpiem to jedz halibutaCo za różnica czy karp jest świeży czy nie. Ten świeższy trochę mniej śmierdzi mułem, nie na o co kruszyć kopii

Jak nie czujesz różnicy między świeżym a nie świeżym karpiem to jedz halibuta
![]()
Taki trochę pojebany ten halibut

Chcę powiedzieć, że jesteś tak odpychający swoim sposobem bycia jak halibut wyglądem.Chcesz powiedzieć, że karp żyjący w gównie jest bardziej szlachetny od oceanicznej ryby, w dodatku jedynej w swoim rodzaju w kwestii dojrzewania? Oczu?

No to odjebałeś Boguś![]()
Pobili pracowników, którzy chcieli odejść z pracy
Porwali dwóch swoich pracowników, wywieźli ich na tereny portowe, a tam pobili ich i zmusili do zmiany treści wypowiedzenia umowy o pracę. Sprawcami okazali się czterej Ukraińcy w wieku od 21 do 41 lat, a ofiarami dwaj monterzy, obywatele Mołdawii.www.trojmiasto.pl

Chcę powiedzieć, że jesteś tak odpychający swoim sposobem bycia jak halibut wyglądem.![]()
Połykać możesz ty, we familioku, razem ze swoimi króliczkami. Mnie w to nie mieszaj zboczeńcu.A jednak gdyby ktoś zaproponowałby Ci darmowego halibuta to połykał byś.
Połykać możesz ty, we familioku, razem ze swoimi króliczkami. Mnie w to nie mieszaj zboczeńcu.
Jasne, ojebalbys halibuta.
nie jadłem nigdy ale za to jednemu chętnie bym zajebał młotkiem w pusty czerep. Domyśl się któremu 
nie jadłem nigdy ale za to jednemu chętnie bym zajebał młotkiem w pusty czerep. Domyśl się któremu
![]()
O widzisz, i zepsuty zegar potrafi dwa razy na dobę wskazać prawidłową godzinę.Jak jest pusty to i tak by nic to nie dało, nie dałoby nic

Może zacznę robić kursy z oprawiania karpia. Dobrze oprawiony i świeży nie jebie.Co za różnica czy karp jest świeży czy nie. Ten świeższy trochę mniej śmierdzi mułem, nie na o co kruszyć kopii
PGG właśnie ogłosiło, że potrzebują 5 miliardów złotych żeby przeżyć bo inaczej im się finanse załamią ale chuj z tym - karp, aborcja, więzienie za pedałofobię, Korwin!!!...Temat zastępczy od ważniejszych spraw. Trzeba patrzeć co teraz damy UE za KPO, Ukrainie za darmo a Izzim i USA zapłacimy. Na pewno grubszy geszeft się teraz odpierdala.