Masta
Vale Tudo Championship
Charakterystyczną szczękę ma ten Jacek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nigdy nie byłem fanem zbieracza monet, ale to jak teraz pięknie wykorzystuje swoje zasięgi, żeby ukazać problem do jakiego doprowadza sprowadzanie migrantów trzeba chwalić.
Nigdy nie byłem fanem zbieracza monet, ale to jak teraz pięknie wykorzystuje swoje zasięgi, żeby ukazać problem do jakiego doprowadza sprowadzanie migrantów trzeba chwalić.
O ile trafi do kibla. Niestety nie zawsze brudzi tam gdzie powinien jeżeli dalej idziemy w gówniane metafory.Szpagat na bank nie jarzy, wie tylko, że jak się zesra i wodę spuści to gówno płynie sobie rurą ale dlaczego i jak to nie ma pojęcia.
Wszyscy mają flagi irlandzkie na Twitterze xDTo są ci ludzie o "skórze koloru irlandzkiego", o których pisał Karateka?
Klimat się zmienia, temu tacy opaleniTo są ci ludzie o "skórze koloru irlandzkiego", o których pisał Karateka?
Nafurany koksem i podlany properkiem Conor napierdalający dzikusów. Kibicowałbym
Ale by byłoJak tak dalej pójdzie to Conor zostanie premierem Irlandii
Jak tak dalej pójdzie to Conor zostanie premierem Irlandii
kazał by wsiąść na rumaki i zniewolić czarnychAle by było
Albo sprzedałby dupę za jeszcze większe pieniążki, które kocha bardzo bardzokazał by wsiąść na rumaki i zniewolić czarnych
nafurany conor jest tylko jednej grupie oddanyAlbo sprzedałby dupę za jeszcze większe pieniążki, które kocha bardzo bardzo
Naćpany Connor czy naćpany zelensky jeden chujnafurany conor jest tylko jednej grupie oddany
HYDRAULIKOM
flawless blacked loss chyba
A jaki masz problem wpaść teraz albo jutro? Wpadnij i rób to. Koszt sztuczniaka to niecały 1000$, przynajmniej jak czytałem ze dwa miesiące temu. Teraz pewnie za parę stówek ogarniesz. Reszta to taka sama robota jak każdy inny sklep, podpięty pod influencera.Dlaczego nie wpadłem na taki biznes...
Bujali bujali i się zesrali...
Zatrzymanie Kawiaqa nagrane. Policjanci się nie patyczkowali
Marcin F. ps. Kawiaq i Bartłomiej K. zatrzymani przez policję z wydziału kryminalnego katowickiej komendy wojewódzkiej. Patostreamerzy byli poszukiwani w związku ze znęcaniem się nad młodymi dziewczynami....www.o2.pl