Slavic Warriot
ONE FC Flyweight
Ogólnie beka w chuj ale to podludzie nie skóraz Dawidem-19 i Szczypawką nie znałem. Za inspiracje Kopyr na propsie
żeby nie oftopować:
View attachment 84455View attachment 84456View attachment 84457

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ogólnie beka w chuj ale to podludzie nie skóraz Dawidem-19 i Szczypawką nie znałem. Za inspiracje Kopyr na propsie
żeby nie oftopować:
View attachment 84455View attachment 84456View attachment 84457

Bez sensu 9*19mm kosztuje około 1 zł - 1,60 zł za sztukę.Całkowity koszt deportacji jednego somalijskiego gwałciciela przekroczył milion funtów.
View attachment 84481
Proponuję tańsze (bo narzędzie wielorazowego użytku) i bardziej ekologiczne rozwiązanie:Bez sensu 9*19mm kosztuje około 1 zł - 1,60 zł za sztukę.
Proponuję tańsze (bo narzędzie wielorazowego użytku) i bardziej ekologiczne rozwiązanie:
Dlatego prostszym byłoby gdyby strzelać od razu do łodzi z "imigrantami", a tych w Europie zamykać w gettach. Adolf pokazał jak takie zrobićCałkowity koszt deportacji jednego somalijskiego gwałciciela przekroczył milion funtów.
View attachment 84481
Ban i do podludzi, nie ma co z nim dyskutować
W Hiszpanii do teraz legalnie do nich strzelają jak przechodzą, ale nikt o tym w polskich mediach jakoś nie pisze.Dlatego prostszym byłoby gdyby strzelać od razu do łodzi z "imigrantami", a tych w Europie zamykać w gettach. Adolf pokazał jak takie zrobić
Strasznie Marzence macicę wypchało na drugim zdjęciu

Tak to powinno wyglądać od samego początku.W Hiszpanii do teraz legalnie do nich strzelają jak przechodzą, ale nikt o tym w polskich mediach jakoś nie pisze.
do domu jak ktoś Ci wchodzi to lutujesz nie patrzysz.Ban i do podludzi, nie ma co z nim dyskutować

Ale Polacy też za granicą dusza swoje rodziny i wygadują się o tym o ochroniarzom z marketu.Słowny facet jak powiedział tak zrobił.
Pięć dni ciała Julii T. (†29 l.) i jej córeczek Darii (†4 l.) i Marii (†1,5 r.) leżały na łóżku w sypialni domu w podpoznańskim Puszczykowie. Mąż i ojciec ofiar Sierhii T. (42 l.) udusił je gołymi rękoma, a potem przez kolejne dni żył ze zwłokami w domu. Zachowywał się jakby nic się nie stało! "Fakt" odtworzył, jak wyglądał czas między zabójstwem a odkryciem ciał.
Puszczykowo. Zabił żonę i córki
Sierhii T. po kolejnej kłótni z żoną Julią zaplanował, że ją zabije, gdy ta zaśnie. — Zeznał podczas przesłuchania, że w ten sposób chciał "pozbyć się problemu" – mówi prok. Łukasz Wawrzyniak z Prokuratury Okręgowej w Poznaniu. Córek mężczyzna podobno zabijać nie chciał, ale ostatecznie także je pozbawił życia. To było w nocy z poniedziałku na wtorek (13/14 listopada). W sobotę po południu morderca pojechał do poznańskiego centrum handlowego i tam ochroniarzom przyznał się do tego, co zrobił żonie i własnym dzieciom.
Ale Polacy też za granicą dusza swoje rodziny i wygadują się o tym o ochroniarzom z marketu.
Po to żeby nie kupić starej ryby. To chyba oczywiste, tak jak to, że cielaka nie zmieszczę w domowej lodówce
Hali może Ty masz w dupie, a może nie masz pojęcia o dostępie do świeżych ryb i oszustwach w tym temacie, i chyba nie widziałeś matki szykującej wigilię, która orientuje się, że usmażona ryba odbiega od standardów "świeżości". Mówimy o kraju, w którym nawet nad morzem nie dostaniesz świeżej ryby.W sumie to cały rok ludzie jedzą ryby, i mają s dupie czy jest świeża czy nie? Bo nie kupują żywych szczupaków, łososi, mintajów, pstrągów.
Raczej nie o świeżość tu chodzi. Zwłaszcza że przed zakupem martwej można w 3 sekundy sprawdzić czy jest nieświeża. A mniej pierdolenia. Tu chodzi tylko o tradycje.
I mi nie przeszkadza jak coś.
Po to żeby nie kupić starej ryby. To chyba oczywiste, tak jak to, że cielaka nie zmieszczę w domowej lodówce

Może boją się, że zrobisz sobie hodowlę i okradniesz państwo na vacie, a może boją się gwałtów na karpiachMnie zastanawia co to zmieni czy zabije go ja czy zabiją go w sklepie itp.
Dzieciaka sobie będziesz mógł wyskrobać, a karpia nie możesz zabić...
![]()
Temat zastępczy od ważniejszych spraw. Trzeba patrzeć co teraz damy UE za KPO, Ukrainie za darmo a Izzim i USA zapłacimy. Na pewno grubszy geszeft się teraz odpierdala.Mnie zastanawia co to zmieni czy zabije go ja czy zabiją go w sklepie itp.
![]()
Jeszcze trochę to zieloni zabronią kupowania żywych ryb do akwarium tylko mrożone filety.Mnie zastanawia co to zmieni czy zabije go ja czy zabiją go w sklepie itp.
![]()
Hali może Ty masz w dupie, a może nie masz pojęcia o dostępie do świeżych ryb i oszustwach w tym temacie, i chyba nie widziałeś matki szykującej wigilię, która orientuje się, że usmażona ryba odbiega od standardów "świeżości". Mówimy o kraju, w którym nawet nad morzem nie dostaniesz świeżej ryby.
Tak jest tak tradycja, żeby raz w roku karp był na pewno świeży. Świeże karp, to pływający karp. W ogóle to ja nie lubię jeść karpi.
Piękna tradycja, ale czego sie spodziewać po tych "postępowych" idiotach.Mnie zastanawia co to zmieni czy zabije go ja czy zabiją go w sklepie itp.
![]()
Zawsze może się znaleźć jakiś zoofil rybofil nekrofil. To forum widziadło nie takie dewiacje. Jest nawet ukrofil a to chyba gorsze niż powyższe.Może boją się, że zrobisz sobie hodowlę i okradniesz państwo na vacie, a może boją się gwałtów na karpiach