Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.ja znalazłem, Ty też możesz
Gorzała już do reszty mózg wyżarła.Ten to grzybów pojadł srogo
![]()
Jebać hałabałę!Znalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.
jebać hałabałę prądem a jak gównojad przeżyje to dobić młotkiemZnalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.
Jest taki jeden co by jej jeszcze dupe wylizał.Pukać takiego morświna, a w dodatku za to płacić to ostatnie stadium upodlenia.
moda na kraje zachodnie zawsze przychodzi z usa... juz wkrótce w pl...
holy shit...
utnij se cycki, kutasa, wywiń se łechtaczkę
moda na kraje zachodnie zawsze przychodzi z usa... juz wkrótce w pl...
holy shit...
utnij se cycki, kutasa, wywiń se łechtaczkę
I to w toi toi-uJest taki jeden co by jej jeszcze dupe wylizał.

Ale co się dzieje z tymi ludźmi. To nie jest tak daleko od nas. Wszystko się dzieję dzisiaj szybciej niż kiedykolwiek i rozprzestzenia się szybciej niż kiedykolwiek. Szybkość przepływu informacji to klucz. Więc jesteśmy w dupie, a takie małolaty (chodzi mi o wygląd, a wiadomo radykalni neolewacy(?) tylko mają ten wygląd) jak na tych filmach widuje też już praktycznie codziennie. Nie wiem co mają w głowach, nie są pewnie tak radykalne, ale to kwestia kilku wydarzeń by dzieciakom namieszać w baniach.Obcięciem cycków głowy nie wyleczysz
Nic się nie dzieje bez przyczyny. Ciekawe jaki jest plan tych co rządą losami świata (nie wiem kim oni są, ale nie widzę innej opcji, że tak jest), te "pandemie", wojny, ocieplenia klimatów, wystawianie głowy usa na pośmiewisko (bez jaj), pchanie lgbt i chorób umysłowych, niszczenie instytucji rodziny, kurwa możnaby wymieniać bez końca - wiele innych chorych pojebanych gówien.
Co tu się tak naprawdę odpierdalaaaaaaaaaaa?
Wiech nie uściślił.Znalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.

Jebać wiecha klapkiem
Może pomylił arabów z aryjczykami.Żyd pobity w Berlinie przez Arabów. Gdzieś w piekle Hitler teraz "coś poszło nie tak, mogłem w latach trzydziestych Arabów ściągnąć".
Straszne jest to, że zwykła kurwa ma tyle wyświetleń.piękny rozwój od nabicia masy 100kg na studniówkę, po sprzedaż dziewictwa, do stania się zwykłą grubą kurwą
View attachment 74215
I pewnie sporo klientów. Do tego ten bijący po oczach brak wstydu czy lekkiego zażenowania a wręcz mam wrażenie, że jest z siebie dumna bezczelne tłuste kurwisko.Straszne jest to, że zwykła kurwa ma tyle wyświetleń.