Podludzie

ja znalazłem, Ty też możesz
Znalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.

Znalazłem, przygłupy przetłumaczyły sobie "academic" (nauczyciel akademicki) jako "naukowiec" a Ty podajesz to dalej mimo, że absurd rzekomej wizytówki z "naukowcem" aż wali po oczach. I zupełnie ignorujesz, że podali to koleś, który ma w miniaturce Gwiazdę Dawida na tle tęczowej flagi i drugi, znany spierdoleniec.
Jebać hałabałę!

jebać hałabałę prądem a jak gównojad przeżyje to dobić młotkiem

Obcięciem cycków głowy nie wyleczysz
Ale co się dzieje z tymi ludźmi. To nie jest tak daleko od nas. Wszystko się dzieję dzisiaj szybciej niż kiedykolwiek i rozprzestzenia się szybciej niż kiedykolwiek. Szybkość przepływu informacji to klucz. Więc jesteśmy w dupie, a takie małolaty (chodzi mi o wygląd, a wiadomo radykalni neolewacy(?) tylko mają ten wygląd) jak na tych filmach widuje też już praktycznie codziennie. Nie wiem co mają w głowach, nie są pewnie tak radykalne, ale to kwestia kilku wydarzeń by dzieciakom namieszać w baniach.
Nic się nie dzieje bez przyczyny. Ciekawe jaki jest plan tych co rządą losami świata (nie wiem kim oni są, ale nie widzę innej opcji, że tak jest), te "pandemie", wojny, ocieplenia klimatów, wystawianie głowy usa na pośmiewisko (bez jaj), pchanie lgbt i chorób umysłowych, niszczenie instytucji rodziny, kurwa możnaby wymieniać bez końca - wiele innych chorych pojebanych gówien.
Co tu się tak naprawdę odpierdalaaaaaaaaaaa?

Nic się nie dzieje bez przyczyny. Ciekawe jaki jest plan tych co rządą losami świata (nie wiem kim oni są, ale nie widzę innej opcji, że tak jest), te "pandemie", wojny, ocieplenia klimatów, wystawianie głowy usa na pośmiewisko (bez jaj), pchanie lgbt i chorób umysłowych, niszczenie instytucji rodziny, kurwa możnaby wymieniać bez końca - wiele innych chorych pojebanych gówien.
Co tu się tak naprawdę odpierdalaaaaaaaaaaa?

Wiech nie uściślił.

Academic

10807c32e7846.png

:neildegrassewhoa:
https://badloopus.pl/wp-content/uploads/2021/06/Jakub-Wiech-bezwstydnik.jpg

:lol:

Back