Podludzie

Jeśli będzie takie referendum to chyba druga dobra inicjatywa Jarka po próbie rozwalenia czeczeńskich frików. Pójdę głosować pierwszy raz od 10 lat
Wstawialem kiedys sondaz i wedlug niego moglibyśmy sie zawiesc wynikami takiego referendum:iamdone:

Gdzieś czytałem, że Polska, z racji tego, że przyjęła w chuj Ukraińców, nie będzie musiała brać udziału w relokacji tych ciemnoskórych z UE.
Tylko podobno ktoś o tym głośno nie mówi.

Taka jest prawda.

Jarek znowu chce wszystkich w ch… zrobić bo sondaże spadają.

Zresztą zdaje się że temat referendum nie chwycił i już się z niego wymiksowali

:jarolaugh:

@Halibut 2.0 wybacz, nie wiem kurwa co, ale wybacz. Kurwa ja nie wierzę, że ten podnóżek jest prezydentem
20230629_221118.jpg

a chuj wie, ale zauważcie to, no kurwa, każden jeden... ten przecież był taki "niezłomny" a się zesrał na mięciutko jak go zelensky ścisnął swoimi bicepsami
Andrzej jest tak niezłomny, że każdy nim pomiata - nieważne czy ktoś zza granicy, czy Jarosław. Gość pewnie jakby PO wygrała wybory to się spuści ze smyczy Jarosława i zacznie Tuskowi lizać odbyt, takiż to on niezłomny.

Podkarpacie kolego. Taśmy, weksle, brudy.
Przecież u nas kacapska mafia od zawsze.
Polecam książkę Fudali o "Cyganie" - każdy jeden zamieszany w Aferę Podkarpacką już nie żyje, a kumpel "Cygana", który tym w sumie zarządzał, jego ojciec mówił, że miał materiały na najważniejsze osoby w państwie

Back