szplin
Vale Tudo Open
Czyli do Sanoka, bo tam cały czas jest tak ciemno, że gówno widaćPrzesuniesz sobie okno żywieniowe na godziny wieczorne i tyle. Dodatkowo przeprowadzisz się na czas ramadanu tam gdzie dzień jest najkrótszy i jakoś to zleci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli do Sanoka, bo tam cały czas jest tak ciemno, że gówno widaćPrzesuniesz sobie okno żywieniowe na godziny wieczorne i tyle. Dodatkowo przeprowadzisz się na czas ramadanu tam gdzie dzień jest najkrótszy i jakoś to zleci.

Niech mu ktoś napisze palec-broda, nie palec-dupa

w ogóle ten chuj jest z typem co własnej matce zajebałDoktor prawa, homo i Mao na lodówce. Tak jakby Żyd miał portret Hitlera![]()

Bo oni, tak naprawdę, nienawidzą kobiet.w ogóle ten chuj jest z typem co własnej matce zajebał![]()
Dokładnie, to kobiety, dzieci i lekarze puszczają sztuczne ognie i witają nowy rok.Zwykły sylwester jak co roku w Polsce. Nie wiem o co wam chodzi xD
Tylko pieski biedne.
Bo mają za małe kutasy, żeby jakąkolwiek zadowolić.Bo oni, tak naprawdę, nienawidzą kobiet.

Myślałem czy dać to do absurdów poprawności politycznej, ale tu bardziej pasuje.

Kozak! Każdy by chciał mieć kolegów zawodników mma ale tylko wybrańcy mogą, zazdrość Cię zżera.Patrzcie jaki koks
View attachment 70565

Poprawiłem!Patrzcie jaki koks
![]()
fansportu.pl
A jak siurek zaprasza do wca to jadę do wca![]()
Chimaev przerywa wywiad! Zaskoczony pytaniami o Kadyrowa: „Ja go szanuję”
Gwiazdor UFC został zaskoczony przez dziennikarza pytaniami o Ramzana Kadyrowa. W trakcie wywiadu fighter wyszedł i nie odpowiedział na resztę pytań.fansportu.pl
Same skurwysynyView attachment 70578
Tylko kosztowało utrzymanie rekordzistów za 2022
Obniżyć podatki? No rzeczywiście się nie da, jasne jak słońce. Aj waj antysemityzm!View attachment 70578
Tylko kosztowało utrzymanie rekordzistów za 2022
Sensej Ci wytłumaczy Andrzeju.Obniżyć podatki? No rzeczywiście się nie da, jasne jak słońce. Aj waj antysemityzm!

On wytłumaczy, że trzeba podwyższyć by bardziej dojebać przedsiębiorców, bo obecnie mają za dobrze pewnieSensej Ci wytłumaczy Andrzeju.
![]()
Mają źle ale mogą mieć jeszcze gorzej, a to o to chodzi chyba co nie?On wytłumaczy, że trzeba podwyższyć by bardziej dojebać przedsiębiorców, bo obecnie mają za dobrze pewnie