ninja
Vale Tudo Championship
Ale tylko tych drobnych, broń Boże korpo.On wytłumaczy, że trzeba podwyższyć by bardziej dojebać przedsiębiorców, bo obecnie mają za dobrze pewnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale tylko tych drobnych, broń Boże korpo.On wytłumaczy, że trzeba podwyższyć by bardziej dojebać przedsiębiorców, bo obecnie mają za dobrze pewnie
Dla korpo ulgi i specjalne strefy ekonomiczne plus działki za pół darmo. Dla małych przedsiębiorców kłody pod nogi na każdym kroku.Ale tylko tych drobnych, broń Boże korpo.
I strzał w tył głowy jak będą fikaćDla korpo ulgi i specjalne strefy ekonomiczne plus działki za pół darmo. Dla małych przedsiębiorców kłody pod nogi na każdym kroku.
Wstawialem kiedys sondaz i wedlug niego moglibyśmy sie zawiesc wynikami takiego referendumJeśli będzie takie referendum to chyba druga dobra inicjatywa Jarka po próbie rozwalenia czeczeńskich frików. Pójdę głosować pierwszy raz od 10 lat

Jeśli sondaż przeprowadzili w spedalonym Poznaniu , innym mieście akademickim lub centrum Warszawy to wcale mnie to nie dziwi. To są obecnie getta ubogich umysłowo lewaków.Wstawialem kiedys sondaz i wedlug niego moglibyśmy sie zawiesc wynikami takiego referendum![]()
Szwabisko twierdzo coś innegoJeśli będzie takie referendum to chyba druga dobra inicjatywa Jarka po próbie rozwalenia czeczeńskich frików. Pójdę głosować pierwszy raz od 10 lat
Gdzieś czytałem, że Polska, z racji tego, że przyjęła w chuj Ukraińców, nie będzie musiała brać udziału w relokacji tych ciemnoskórych z UE.
Tylko podobno ktoś o tym głośno nie mówi.

Następny to samo. Co tam się dzieje, że każdy prezydęt jedzie tam jak na Kasztance a wraca wykastrowany i każe przepraszać upaińców?@Halibut 2.0 wybacz, nie wiem kurwa co, ale wybacz. Kurwa ja nie wierzę, że ten podnóżek jest prezydentem
View attachment 70715

Następny to samo. Co tam się dzieje, że każdy prezydęt jedzie tam jak na Kasztance a wraca wykastrowany i każe przepraszać upaińców?![]()

a chuj wie, ale zauważcie to, no kurwa, każden jeden... ten przecież był taki "niezłomny" a się zesrał na mięciutko jak go zelensky ścisnął swoimi bicepsami
Podkarpacie kolego. Taśmy, weksle, brudy.a chuj wie, ale zauważcie to, no kurwa, każden jeden... ten przecież był taki "niezłomny" a się zesrał na mięciutko jak go zelensky ścisnął swoimi bicepsami
Andrzej jest tak niezłomny, że każdy nim pomiata - nieważne czy ktoś zza granicy, czy Jarosław. Gość pewnie jakby PO wygrała wybory to się spuści ze smyczy Jarosława i zacznie Tuskowi lizać odbyt, takiż to on niezłomny.a chuj wie, ale zauważcie to, no kurwa, każden jeden... ten przecież był taki "niezłomny" a się zesrał na mięciutko jak go zelensky ścisnął swoimi bicepsami
Polecam książkę Fudali o "Cyganie" - każdy jeden zamieszany w Aferę Podkarpacką już nie żyje, a kumpel "Cygana", który tym w sumie zarządzał, jego ojciec mówił, że miał materiały na najważniejsze osoby w państwiePodkarpacie kolego. Taśmy, weksle, brudy.
Przecież u nas kacapska mafia od zawsze.
@Halibut 2.0 wybacz, nie wiem kurwa co, ale wybacz. Kurwa ja nie wierzę, że ten podnóżek jest prezydentem
View attachment 70715
U mnie było referendum ostatnio, czy będą stawiać kontenery dla tych brudasów, to prawie 70% było na nieJeśli będzie takie referendum to chyba druga dobra inicjatywa Jarka po próbie rozwalenia czeczeńskich frików. Pójdę głosować pierwszy raz od 10 lat
A i tak pewnie je wstawia.U mnie było referendum ostatnio, czy będą stawiać kontenery dla tych brudasów, to prawie 70% było na nie
Nie wstawia. To bylo decydujące. Już w kilku innych miasteczkach obok mieli wstawiać i ze względu na sprzeciwy mieszkańców zrezygnowali z tegoA i tak pewnie je wstawia.
Obyś miał rację. Z politykami nigdy nic nie wiadomo.Nie wstawia. To bylo decydujące. Już w kilku innych miasteczkach obok mieli wstawiać i ze względu na sprzeciwy mieszkańców zrezygnowali z tego
Gregor BraunMSN
www.msn.com
podły człowiek

Nigdy. To juz nie wroci.Pora na Europę czystą rasowo, ciekawe kiedy zachód to zrozumie i o to zadba by Europa jak przez 1900 lat wcześniejszych tej ery była biała.
View attachment 70728
Tu masz białą EuropęPora na Europę czystą rasowo, ciekawe kiedy zachód to zrozumie i o to zadba by Europa jak przez 1900 lat wcześniejszych tej ery była biała.
View attachment 70728