Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no i wisienka na torcie jego eksperymenty zmiany płci.
jeżeli Boga nie ma, to istnieje jeden przynajmniej byt, którego egzystencja poprzedza istotę. Byt, który trwa, zanim jeszcze może zostać określony przez jakąkolwiek koncepcję, i jest nim człowiek [...] Najpierw człowiek wkracza po prostu w egzystencję, ukazuje się, pojawia się na świecie, a dopiero później definiuje siebie.

Pominąłeś filozofię janusza - hedonizmNajpierw się śmieje jeden z drugim - filozofia, ha ha, pierdolenie o Szopenie, a później dumają - skąd to się wzięło, kto to wymyślił?
Historycznie wygląda to tak:
teizm --> deizm --> naturalizm --> nihilizm --> egzystencjalizm --> postmodernizm
Jak widać "nasza" obecna "światopoglądowa" epoka jest dzieckiem egzystencjalizmu. No, to tylko zacytuję jednego z najważniejszych egzystencjalistów, Żampola Sartre'a:
Nie lekceważcie filozofii.![]()
W końcu ktoś ich zaorał.
Cała nitka tego typa to złoto.
Wyobraźcie sobie taką sytuacje w jakiejś polskiej restauracji. To nawet kelner by podszedł i wykurwił to wynaturzenie. Ja nie moge oglądać takich rzeczy bo mi to ciśnienie podnosi.
Jakie macie zdanie na temat tego jak powinno się traktować te młode pokolenie, które w to brnie? Chodzi mi o tych nastolatków a zdarza się ich coraz więcek w Polsce. Niby hujowo zgnębić dziecko powiedzmy 15 letnie ale przecież kiedyś dorośnie i w wyniku mechanizmów przyczynowo skutkowych może kiedyś zaraźić tym kolejne osoby. Ten temat generalnie bardzo dzieli moje wartości jako czlowieka. Ale jakbym spotkał takie coś to po prostu mój organizm i głowa nie mogły by się inaczej zachować niż pierdolnięcie w ten zlansowany łeb.
W końcu ktoś ich zaorał.
W końcu ktoś ich zaorał.
Coś dla Szplina
Coś dla Szplina

Na chłodne październikowe poranki - jak znalazłPrzecież to tylko cytrynówka na orzeźwienie. Dodatkowa porcja witaminy c tylko wzmacnia organizm

A po robocie pigwa na lepsze trawienie.Przecież to tylko cytrynówka na orzeźwienie. Dodatkowa porcja witaminy c tylko wzmacnia organizm
A w weekend dobrze jest siorbnąć soczystą brzoskwinkęA po robocie pigwa na lepsze trawienie.
Tylko uważaj bo jak ją ktoś wcześniej obmacał w sklepie to można się nabawić, np. Covida albo gorzej... opryszczki jakiejś!A w weekend dobrze jest siorbnąć soczystą brzoskwinkę
Coś dla Szplina
Oby nie z donieckich uprawTylko uważaj bo jak ją ktoś wcześniej obmacał w sklepie to można się nabawić, np. Covida albo gorzej... opryszczki jakiejś!
A kolega to nie miał być czasem w smażalni przez jakiś czas?No masz. Pewnie ukraińska, ciężko pracująca ekspedientka musi się użerać z takim pijanym, pewnie polskim, budowlańcem od samego rana w pracy. A potem zawali się na nią ściana w domu który ten pijak wybudował. I jeszcze będzie ją wygrzebywać strażak Jotko, który skaleczy sobie ucho i przewróci się wbijając jej pręt zbrojeniowy w płuco.
A kolega to nie miał być czasem w smażalni przez jakiś czas?
Niezły trolling Hali - może wchodź na Cohones tylko pijąc bo się nawet uśmiechnąłem.No masz. Pewnie ukraińska, ciężko pracująca ekspedientka musi się użerać z takim pijanym, pewnie polskim, budowlańcem od samego rana w pracy. A potem zawali się na nią ściana w domu który ten pijak wybudował. I jeszcze będzie ją wygrzebywać strażak Jotko, który skaleczy sobie ucho i przewróci się wbijając jej pręt zbrojeniowy w płuco.
zgniłe rybki to bardziej na kompostownik obok zgniłej cebuli i ziemniakówA kolega to nie miał być czasem w smażalni przez jakiś czas?
Zgniłe ryby na kompostownikzgniłe rybki to bardziej na kompostownik obok zgniłej cebuli i ziemniaków

może jakiś bezdomny wygłodniały kocur się pokusiZgniłe ryby na kompostownik
Do śmietnika normalnie ją wypierdolić![]()