Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kara śmierci bez dyskusji. Takie ścierwo nie powinno chodzić po tej planecie.https://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=54737
W moim pięknym mieście takie kurwiska
Oby z pierdla wyszli w czarnych workachhttps://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=54737
Tortury.https://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=54737
To ona się nie boi, tak centralnie na linii ognia?
Ponoć mówiła, że już nie takie bomby jej nad głową latały.To ona się nie boi, tak centralnie na linii ognia?
Jest jeszcze opcja, że niesie kanister z benzyną, żeby spalić tego skurwysyna.
I to wszystko tylko po to by nam nie latałyPonoć mówiła, że już nie takie bomby jej nad głową latały.

Bardziej kule.Ponoć mówiła, że już nie takie bomby jej nad głową latały.

Bardzo dobre. Nawet w najbardziej pasującym temacie umieściłeś.
Gość, który definiuje człowieka jako „worek na narządy”, płacze, że w Polsce jest faszyzm, powołując się na wykład Umberto Eco...![]()
Kurwa, już zapomniałem jakie cuda potrafią się trafić na glamrapie a i komentarze samo złoto. A co do Pablo Pophelo to trochę przypomina mi Sobotę, który (jeśli to prawda) dostał od swojej pani na cytrynę i pierwszy popłakał się na komendzie. Wszyscy z tego samego korpusu Sztywnych Szeregów 1. Prawilnej Kompanii. Gdzieś słyszalem opinie, że raperzy są jedyną grupą artystów(wiem, że to za mocne słowo ale innego jakoś nie mogę znaleźć), która życzy sobie by przesyłać im wywiady do autoryzacji.Dymy! 2 rodziny się mogą rozpaść!
![]()
Popek miał romans i był stalkowany. Oskarżona kobieta odpowiada
"Wj*bałem się potwornie".glamrap.pl
Laska też widać niezła. Rodzina jest dla niej wartością, więc jebie w rogi swoją z kimś kto też ma rodzinę. No i ma takie wyższe wykształcenie, co wyraźnie zaznacza, że aż musi z kartki czytać dwa zdania. Szopka w chuj.Kurwa, już zapomniałem jakie cuda potrafią się trafić na glamrapie a i komentarze samo złoto. A co do Pablo Pophelo to trochę przypomina mi Sobotę, który (jeśli to prawda) dostał od swojej pani na cytrynę i pierwszy popłakał się na komendzie. Wszyscy z tego samego korpusu Sztywnych Szeregów 1. Prawilnej Kompanii. Gdzieś słyszalem opinie, że raperzy są jedyną grupą artystów(wiem, że to za mocne słowo ale innego jakoś nie mogę znaleźć), która życzy sobie by przesyłać im wywiady do autoryzacji.
Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy. Dziś chyba wszyscy wiedzą, ile jest warte to wyższe wykształcenie. Jestem ciekaw kiedy Pan Poposlaw, który sam spierdalal na saksy przed wymiarem sprawiedliwości sam poleci rozjebać się na komendzie i podjebac stalkerke. Jeśli of korz cała ta szopka nie jest jakąś promocją nowej płyty, albo wybicia tej lali na influencerke albo promocji Dziwczyn z Dubaju.Laska też widać niezła. Rodzina jest dla niej wartością, więc jebie w rogi swoją z kimś kto też ma rodzinę. No i ma takie wyższe wykształcenie, co wyraźnie zaznacza, że aż musi z kartki czytać dwa zdania. Szopka w chuj.
No i przede wszystkim:Laska też widać niezła. Rodzina jest dla niej wartością, więc jebie w rogi swoją z kimś kto też ma rodzinę. No i ma takie wyższe wykształcenie, co wyraźnie zaznacza, że aż musi z kartki czytać dwa zdania. Szopka w chuj.
Dodam, iż nigdy nie interesował mnie świat show-biznesu.
SportowczyniDawno tu tej znanej sportowczyni nie było
View attachment 47025