Podludzie

Wpiszcie Velma w Google, ale to jest pojebane. Ideologii LGBT nie istnieje
A72FD943-8BD6-4125-9024-F90436EA577F.png
:wow:

Bardzo dobre. Nawet w najbardziej pasującym temacie umieściłeś. :lol:
Gość, który definiuje człowieka jako „worek na narządy”, płacze, że w Polsce jest faszyzm, powołując się na wykład Umberto Eco... :antonio:
1665255818991.png

1665255857487.png

1665255886520.png

To znalazłem na jego koncie facebokowym. Koleś tak strasznie odlatuje, że nawet fejs banuje tego lewaka. Prowadzi też Hello Radio, które polecają artyści, też Adam Bodnar, Matczak.
No taki lewacki Rola.

Pisałem chyba też o tym w Absurdach: na kierunki takie jak politologia, socjologia, polonistyka, historia, filozofia, dziennikarstwo, psychologia, kulturoznawstwo -powinny być progi przyjęć na studia minimum z 75%. Jeśli ktoś rzuci się na takie kierunki nie mającej wiedzy odrobinę większej niż podstawową to...
... będzie miał tak przegrzane przegrzane zwoje w głowie, że zacznie przypominać członka sekty...
To jest tak jakby powiedzieć osobie z otyłością: hej za rok przebiegniesz maraton -zdrowe to nie jest...

Nie żebym był fanem biskupów, ale koleś przekracza tą czerwoną linię pomiędzy krytykowaniem zachowania a nienawiścią, że wcale bym się nie zdziwił jakbyśmy przeczytali o jakimś nożowniku na plebani...

Dymy! 2 rodziny się mogą rozpaść! :lol:
Kurwa, już zapomniałem jakie cuda potrafią się trafić na glamrapie a i komentarze samo złoto. A co do Pablo Pophelo to trochę przypomina mi Sobotę, który (jeśli to prawda) dostał od swojej pani na cytrynę i pierwszy popłakał się na komendzie. Wszyscy z tego samego korpusu Sztywnych Szeregów 1. Prawilnej Kompanii. Gdzieś słyszalem opinie, że raperzy są jedyną grupą artystów(wiem, że to za mocne słowo ale innego jakoś nie mogę znaleźć), która życzy sobie by przesyłać im wywiady do autoryzacji.

Kurwa, już zapomniałem jakie cuda potrafią się trafić na glamrapie a i komentarze samo złoto. A co do Pablo Pophelo to trochę przypomina mi Sobotę, który (jeśli to prawda) dostał od swojej pani na cytrynę i pierwszy popłakał się na komendzie. Wszyscy z tego samego korpusu Sztywnych Szeregów 1. Prawilnej Kompanii. Gdzieś słyszalem opinie, że raperzy są jedyną grupą artystów(wiem, że to za mocne słowo ale innego jakoś nie mogę znaleźć), która życzy sobie by przesyłać im wywiady do autoryzacji.
Laska też widać niezła. Rodzina jest dla niej wartością, więc jebie w rogi swoją z kimś kto też ma rodzinę. No i ma takie wyższe wykształcenie, co wyraźnie zaznacza, że aż musi z kartki czytać dwa zdania. Szopka w chuj.

Laska też widać niezła. Rodzina jest dla niej wartością, więc jebie w rogi swoją z kimś kto też ma rodzinę. No i ma takie wyższe wykształcenie, co wyraźnie zaznacza, że aż musi z kartki czytać dwa zdania. Szopka w chuj.
Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy. Dziś chyba wszyscy wiedzą, ile jest warte to wyższe wykształcenie. Jestem ciekaw kiedy Pan Poposlaw, który sam spierdalal na saksy przed wymiarem sprawiedliwości sam poleci rozjebać się na komendzie i podjebac stalkerke. Jeśli of korz cała ta szopka nie jest jakąś promocją nowej płyty, albo wybicia tej lali na influencerke albo promocji Dziwczyn z Dubaju.

No i przede wszystkim:

Dodam, iż nigdy nie interesował mnie świat show-biznesu.

Back