Masta
Vale Tudo Championship
A Zelensky?Polity mówiący od serca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Zelensky?Polity mówiący od serca![]()
A Zelensky?
Slava Ukraina!Żeleński to oczywiście wyjątek :p
A mówiąc poważnie: wierzę, że są sytuacje ekstremalne w których wzruszenie jest szczere u polityków. Czymś takim mogła być powódź w 97 , Smoleńsk czy właśnie wojna na Ukrainie. W USA pewnie 11 września,u tych którzy nie wiedzieli że to ustawka CIA.
Slava Ukraina!
![]()
Dobry aktor, potrafi wcielić się w każdą rolę.Ziom na zdjęciu to prawdziwy kozak. Jest hetero więc nie musi zaznaczać swojej męskości, i rozgrywa Rosję.
Dobry aktor, potrafi wcielić się w każdą rolę.
Ale nie każdy aktor to polityk.Każdy polityk to aktor.
Ale nie każdy aktor to polityk.
A Jachira to co?Dokładnie. Tylko Kukiz, Reagan i Żeleński.

A Jachira to co?
Oni ich chyba z kapusty biorą. Chłopak po mutacji, z wonsem pod nosem przybiera pseudonim artytyczny i określa sie ona/one, ale jest wszytko ok.
Kurwa słowo klucz.Wyjdę na debila pewnie, ale jak to jest z tym.
Te dwie mają ona/jej tzn identyfikuja się jak dziewczyny a on ma ona/one to nie identyfikuje się jak facet ani jako baba? Kim on kurwa jest?
Ja to nie wiem i nie chce wiedzieć. Pierdole te ich farmazony.Wyjdę na debila pewnie, ale jak to jest z tym.
Te dwie mają ona/jej tzn identyfikuja się jak dziewczyny a on ma ona/one to nie identyfikuje się jak facet ani jako baba? Kim on kurwa jest?
Ja to nie wiem i nie chce wiedzieć. Pierdole te ich farmazony.
Ale od dziś mówcie mi kloszardzie, bo jak nie, to idzie pismo do Trybunału, tego Trybunału!

Tak lepiej![]()
Panie, to pytanie jest tak zajebiście nieważne, że nawet sobie nigdy tym dupy nie zawracałemWyjdę na debila pewnie, ale jak to jest z tym.
W sumie to nie wiem po co zadałem te pytanie. Chuj z tymPanie, to pytanie jest tak zajebiście nieważne, że nawet sobie nigdy tym dupy nie zawracałem
Macie, swoje gwiazdy i gwiazdczeki. Cały ten holiłud to jakaś Mekka podludzi
Jeśli Putin chce zniszczyć USA to powinien zacząć od zrównania tego szamba z ziemią.
Jeszcze dajcie dodę jak szejki wpierdala![]()
Jeszcze dajcie dodę jak szejki wpierdala![]()

ją do Choroszczy powinni wysłać, na stałeView attachment 40973
Swoją drogą "The Boys" zajebisty serial
Nawet Mają raz do roku odzywa się kobiecym głosem.
To jest serial Amazona, więc tylko na ich platformie mordoją do Choroszczy powinni wysłać, na stałe
I chyba musze obejrzeć ten serial tylko na jakieś stronce bo ni chuja że na netflixie
o ie chuj i tak nie kupięTo jest serial Amazona, więc tylko na ich platformie mordo
Poszukaj, bo serial zajebistyo ie chuj i tak nie kupię
trzeba będzie na jakieś scamerskiej stronce

Wyruchałeś ją w końcu?View attachment 40973
Swoją drogą "The Boys" zajebisty serial
Nawet Mają raz do roku odzywa się kobiecym głosem.
A nie widać, że trochę bardziej normalna?Wyruchałeś ją w końcu?