Podludzie

A Zelensky?

Żeleński to oczywiście wyjątek :p

A mówiąc poważnie: wierzę, że są sytuacje ekstremalne w których wzruszenie jest szczere u polityków. Czymś takim mogła być powódź w 97 , Smoleńsk czy właśnie wojna na Ukrainie. W USA pewnie 11 września,u tych którzy nie wiedzieli że to ustawka CIA.

Żeleński to oczywiście wyjątek :p

A mówiąc poważnie: wierzę, że są sytuacje ekstremalne w których wzruszenie jest szczere u polityków. Czymś takim mogła być powódź w 97 , Smoleńsk czy właśnie wojna na Ukrainie. W USA pewnie 11 września,u tych którzy nie wiedzieli że to ustawka CIA.
Slava Ukraina!
zelensky-travesti.gif

Oni ich chyba z kapusty biorą. Chłopak po mutacji, z wonsem pod nosem przybiera pseudonim artytyczny i określa sie ona/one, ale jest wszytko ok.

Wyjdę na debila pewnie, ale jak to jest z tym.

Te dwie mają ona/jej tzn identyfikuja się jak dziewczyny a on ma ona/one to nie identyfikuje się jak facet ani jako baba? Kim on kurwa jest?

Wyjdę na debila pewnie, ale jak to jest z tym.

Te dwie mają ona/jej tzn identyfikuja się jak dziewczyny a on ma ona/one to nie identyfikuje się jak facet ani jako baba? Kim on kurwa jest?
Ja to nie wiem i nie chce wiedzieć. Pierdole te ich farmazony.

Ale od dziś mówcie mi Milordzie, bo jak nie, to idzie pismo do Trybunału, tego Trybunału!

Back