majkelo89
UFC Middleweight
Z Niemiec.Najgorsze jest to, ze opozycja wykorzystuje chorą psychicznie osobę. To jest dopiero straszne.
Jakby ktoś się zastanawiał skąd brali się ochotnicy do pracy w obozach zagłady to macie odpowiedz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Niemiec.Najgorsze jest to, ze opozycja wykorzystuje chorą psychicznie osobę. To jest dopiero straszne.
Jakby ktoś się zastanawiał skąd brali się ochotnicy do pracy w obozach zagłady to macie odpowiedz.
Spoko mordeczka.

Jeśli dobrze rozumiem mówimy o zrezygnowaniu z kompromisu aborcyjnego?Uważam, że rodzice powinni sami decydować o ewentualnym przerwaniu ciąży
Jeśli dobrze rozumiem mówimy o zrezygnowaniu z kompromisu aborcyjnego?
Tak ze szczerej inżynierskiej ciekawości: gdzie dla ciebie jest granica bycia człowiekiem i nie-cżłowiekiem?
Ciekawi mnie też liczba mnoga: "rodzice". Czyli ojciec dziecka także musiałby się zgodzić? To jest ciekawe też w kontekście "prawnej aborcji" do której ojcowie prawa nie mają (alimenty).
Relacje damsko męskie z asymetrycznych kilka tysięcy lat temu znów wybiło na kosmiczny asymetryzm, tak niestety to wygląda...
Słyszałeś żeby tam byli jacyś "rodzice"? Mężczyźni nie mają prawa nawet się na ten temat wypowiadac, a co dopiero decydować. Swoją drogą nie wyobrażam sobie żeby w zdrowej relacji kobieta nie chciała w takiej decyzji wsparcia partnera.Uważam, że rodzice powinni sami decydować o ewentualnym przerwaniu ciąży, ale to co robią te proaborcyjne barany woła o pomstę do nieba. Traktują to jak wyrwanie mlecznego zęba. Kompletni kretyni.
LOL, ja nie mam problemu z samoobroną choćbyJeżeli ktoś uważa aborcję za morderstwo to nie może się godzić na jakąkolwiek formę dopuszczenia aborcji.
A jednak nie :)Dlatego ja zrezygnowałem
Tworzenie prawa, którego nie chcemy przestrzegać? No nie moja bajka zdecydowanie...przymykanie oka na jej nielegalny aspekt
LOL, ja nie mam problemu z samoobroną choćby
A jednak nie :)
Tworzenie prawa, którego nie chcemy przestrzegać? No nie moja bajka zdecydowanie...
Wszystko przejdzie wystarczy tylko odpowiednio długo okres dobrobyty żeby się ludziom w głowach popierdoliło.Trzeba sie cieszyc, ze mieszkamy w Polsce. Tutaj lgbt i legalna aborcja nie przejdzie i takie incydenty(chociaz gardze religia) bo zaraz by zostali spacyfikowani. Dobrym przykładem była oarada równościnw Warszawie. Wiekszosc ubrala sie juz na miejscu bo bali sie, ze jakby tak jechali w podrozy to zostali by pobici.
Ok, twórzmy prawo którego nie będziemy przestrzegać. Skoro ty dodałeś już swój, to czy ja mogę dodać jakiś mój zakaz którego obiecuję nie musiałbyś przestrzegać?A moja tak :)
Ok, twórzmy prawo którego nie będziemy przestrzegać. Skoro ty dodałeś już swój, to czy ja mogę dodać jakiś mój zakaz którego obiecuję nie musiałbyś przestrzegać?
Obiecuję że wstawię to w ramkęŻycie to nie tylko prawo ale i realia
I mina jakby uwalniał jebanego krakena
No ja myślę tak damo, najlepiej żeby mogli młotkiem zajebać do 18 roku życia.Uważam, że rodzice powinni sami decydować o ewentualnym przerwaniu ciąży, ale to co robią te proaborcyjne barany woła o pomstę do nieba. Traktują to jak wyrwanie mlecznego zęba. Kompletni kretyni.
No ja myślę tak damo, najlepiej żeby mogli młotkiem zajebać do 18 roku życia.
W końcu dziecko jest własnością rodziców [korwin.gif].
No bo kto ma do 18r być za to dziecko odpowiedzialnym (a odpowiedzialności nie da się zaimplementować bez decyzyjności). W kontekście zabijania, aborcji, delikatnie sugerujesz ze podobne rozwiązania promuje prawica (własność - jak przedmiot).Według prawicy w sumie dziecko to właściwie własność rodziców.
No bo kto ma do 18r być za to dziecko odpowiedzialnym (a odpowiedzialności nie da się zaimplementować bez decyzyjności). W kontekście zabijania, aborcji, delikatnie sugerujesz ze podobne rozwiązania promuje prawica.
Lewica wycina dzieciaki na początku ich drogi życia.
Jak podrosną lewica kroi dzieciaki, wycina im elementy ciała i pompuje chemią.
Pozdrowienia od de-transów, pociętych przez dobrych lewicowców:
I taka refleksja: komu, przy całej różnorodności ludzkiej, bardziej zależy na dziecku: rodzicom, "państwu", ideologom, czy może przemysłowi, np. medycznemu.
Ej, mordercy też czasem mordują w dziwnych warunkach. Mordercy zawsze będą istnieć, ergo, systemowo im pomóżmy.wolę by to robiły w normalnych warunkach
Wiem wiem... To taka jakby wiara?No moje zdanie znasz i go nie zmienię.
Ej, mordercy też czasem mordują w dziwnych warunkach. Mordercy zawsze będą istnieć, ergo, systemowo im pomóżmy.
Coś jak Niemcy z Żydami?Żadna nauka nie określi kiedy można nazwać to morderstwem, ot, zależy jakie kryterium sobie wymyślisz.
Coś jak Niemcy z Żydami?
HipokrytaCoś jak płody, zygoty i aborcja.
LOL, made my day, ale fikołAle to jest już tylko nieweryfikowalna, indywidualna dla każdego etycznie opinia. Żadna nauka nie określi kiedy można nazwać to morderstwem, ot, zależy jakie kryterium sobie wymyślisz.
Słowem nie skomentowałeś patroszenia dzieci po urodzeniu, powieka ci nie drga na mielenie ich w brzuchu matki, a tu wypominasz wybory dorosłych ludzi?Należysz do grupy która cieszy się gdy giną Ukry, czyli też dorośli
LOL, made my day, ale fikoł
Ja rozumiem ze absolut to nie twoja bajka, ale są inne narzędzia do analizy rzeczywistości, tylko trzeba być konsekwentnym.
Ale nie, moje życie ma być miłe, milusie, słodziachne, po co logika.
Słowem nie skomentowałeś patroszenia dzieci po urodzeniu, powieka ci nie drga na mielenie ich w brzuchu matki, a tu wypominasz wybory dorosłych ludzi?
Jak dla mnie jesli chcesz skakac z mostu - skacz.
A jesli ktos wejdzie na teren twojej ziemi to strzelaj i przeładuj.
Jesli tak, to juz pewnie bardzo blisko by zwalenie konia bylo morderstwem. Ale co z polucjami?Zadam pytanie: czy uważasz in vitro za morderstwo?
Jesli tak, to juz pewnie bardzo blisko by zwalenie konia bylo morderstwem. Ale co z polucjami?
Cel z pewnością zacny, tylko jeszcze pytanie o środek. Nie wiem za wiele o in vitro wiec nie podyskutuje. Jesli tam embiony są ubijane, a z tego co rozumiem to są, to jako inżynierowi wydaje mi się że moglibyśmy popracować nad bardziej etycznym środkiem dążenia do wiadomego celu.
Przecież to Troll i to kiepski. Nie ma się co produkować.Jesli tak, to juz pewnie bardzo blisko by zwalenie konia bylo morderstwem. Ale co z polucjami?
Cel z pewnością zacny, tylko jeszcze pytanie o środek. Nie wiem za wiele o in vitro wiec nie podyskutuje. Jesli tam embiony są ubijane, a z tego co rozumiem to są, to jako inżynierowi wydaje mi się że moglibyśmy popracować nad bardziej etycznym środkiem dążenia do wiadomego celu. No chyba że potraktować to jako naturalne poronienia, których jest sporo.
I jak zawsze lewica dąży do odwrócenia uwagi z odcinka linii frontu na którym ich logika przegrywa.
Pokrojone i zmielone dzieciaki pozdrawiają.