Pat Bateman
UFC Light Heavyweight
a tu wersja "afroamerykańska"
Dwa posty wyzej. Napisalbym, ze ban, ale to jest zbyt dobre podsumowanie postepowej ideologii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a tu wersja "afroamerykańska"
Zrób chociaż jedną milionową tego co ona zrobiła dla ludzi!Czym to wytłumaczyć? Zapraszam do dyskusji![]()
Niemieckie Dutki nie śmierdzą.Czym to wytłumaczyć? Zapraszam do dyskusji![]()
Nie głosowałem przeciw międzynarodowej dyskusji na temat problemu zlinczowanej, biednej dziewczyny...Zrób chociaż jedną milionową tego co ona zrobiła dla ludzi!

Ciekawa perspektywa
Polecam:
Reprezentujesz ciemnogródNie głosowałem przeciw międzynarodowej dyskusji na temat problemu zlinczowanej, biednej dziewczyny...
To już może być więcej niż jedna milionowa tego co ona zrobiła dla ludzi.
Może być?![]()
Nie na moje nerwy takie rzeczy. Wolę jakiś Evil Dead albo coś takiegoPolecam:
![]()
The Act | Serial | 2019
The Act (2019) - Gypsy Rose Blanchard próbuje uciec przed toksycznym związkiem z nadopiekuńczą matką.www.filmweb.pl

Ufff, dobrze że moją ktoś juz ruchał przedemną

Jak to mówią pierwsze 4 cm zużyte, a dalej nówka funkielUfff, dobrze że moją ktoś juz ruchał przedemną![]()

Jak to mówią pierwsze 4 cm zużyte, a dalej nówka funkiel![]()
Ciekawa perspektywa postrzegania odwagi xD
I niech mi ktoś tu jeszcze napisze, że baba nie potrafi człowieka wkurwić, nawet pastowanego.![]()
Zbrodnia jak z horroru w USA. Odciął głowę ciężarnej kobiecie
- Ciało zdekapitowanej 22-letniej kobieta w ciąży zostało znalezione w jednym z domów w Alton w stanie Illionis. Jej głowę znaleziono w śmietniku nieopodal miejsca zbrodni – o szokującym mordzie pisze "New York...wiadomosci.wp.pl

To ona

Tomasz kopyra z blogu blogkopyrakom