szplin
Vale Tudo Open
Może zasłużył? (bo tam coś o przeproszeniu matki jest)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem przede wszystkim zawiedziony że sprawcy mówią po polsku.Może zasłużył? (bo tam coś o przeproszeniu matki jest)
Brutalnego pobicia czy katowania nie było. Nie wiemy jaki był kontekst. Nie wygląda jakby poszło o to, że nie chciał kopsnąć szluga chlopakom. Prawilniakiem nie jestem, ale jakbym miał 17 lat i 14 latek by mi skrzywdził powiedzmy młodszą siostrę to pewnie też nauczyłbym go szacunku.Może zasłużył? (bo tam coś o przeproszeniu matki jest)
Bez przesady, co to, Polacy już nie mogą się ponapierdalać?Ja jestem prawdę wszystkim zawiedziony że sprawcy mówią po polsku.

jak byłem młody, to takie akcje po prostu były i nikt nie uznawał tego za patologięBrutalnego pobicia czy katowania nie było. Nie wiemy jaki był kontekst. Nie wygląda jakby poszło o to, że nie chciał kopsnąć szluga chlopakom. Prawilniakiem nie jestem, ale jakbym miał 17 lat i 14 latek by mi skrzywdził powiedzmy młodszą siostrę to pewnie też nauczyłbym go szacunku.
A jak jednak nie zasłużył to bijących do wora, a wór wiadomo gdzie.
Ale temte Jeżyce to nie były te same Jeżyce.jak byłem młody, to takie akcje po prostu były i nikt nie uznawał tego za patologię
I to byli czasy. Miałeś jakiś respekt bo odjebałeś to wiedziałeś, że będzie wpierdol. Te dzisiejsze szczurki to głośno szczekają, a dasz z liścia to już płacz.jak byłem młody, to takie akcje po prostu były i nikt nie uznawał tego za patologię
No właśnie tak człowiek ogląda czasami te reportaże czy filmiki i niby to szokuje, ale jak się zastanowić to w sumie za dzieciaka nie raz się kopało albo było kopanym. I nikt z tym do telewizji nie biegał.jak byłem młody, to takie akcje po prostu były i nikt nie uznawał tego za patologię

Syn mojego znajomego ma zawieszony wyrok na okres próby chyba na trzy lata za pobicie. Chłopcy po 17 lat dali sobie po ryju o jakieś gówno. Tradycyjnie "solo po lekcjach". Jakiś debil z widowni zadzwonił na pały i "wygranego" zawinęli. Nic groźnego, podjebane oko i trochę krwi z nosa.No właśnie tak człowiek ogląda czasami te reportaże czy filmiki i niby to szokuje, ale jak się zastanowić to w sumie za dzieciaka nie raz się kopało albo było kopanym. I nikt z tym do telewizji nie biegał.
Nie mówię, że tak powinno być no ale po prostu tak było. Jedyna różnica, że nikt tego nie nagrywał, bo mało kto nosił ze sobą kamerę na kasety VHS
![]()
O ile czekają na setkę pawulonu to wszystko jest ok.View attachment 103095wrocław, szpital ul. Borowska. Dzicy lekarzopodobni medycyny migracyjnej siedzą i pilnuje ich straż graniczna. Co Wy na to ? Kumpel mi podesłał
Powoli chyba zaczyna docierać że to gówno już tutaj jest.View attachment 103095wrocław, szpital ul. Borowska. Dzicy lekarzopodobni medycyny migracyjnej siedzą i pilnuje ich straż graniczna. Co Wy na to ? Kumpel mi podesłał
Niezły sposób żeby dzieciakowi spierdolić życie, już trochę drzwi mu się zamknęło. Zawsze mnie zastanawia, że prokuratura potrafi jakieś całkiem poważne sprawy umorzyć "bo tak" a takie gówna pcha na wokandę, chociaż o tyle dobrze że sędzina nie miała okresu i małolatowi zawiasy dała.Syn mojego znajomego ma zawieszony wyrok na okres próby chyba na trzy lata za pobicie. Chłopcy po 17 lat dali sobie po ryju o jakieś gówno. Tradycyjnie "solo po lekcjach". Jakiś debil z widowni zadzwonił na pały i "wygranego" zawinęli. Nic groźnego, podjebane oko i trochę krwi z nosa.
No jak to pójdzie w szybkim tempie to skończy się chodzenie fit-srak po 20tej na siłowni, zakładanie spódniczek że pół dupy widać "bo jej strój nie prowokuje w żaden sposób" itp za to bardzo bym się cieszył jakby większa część społeczeństwa operowała sprawnie nożem, kijem , inną bronią, wprawiała się w większej sile i umiejętnościach przydatnych a nie kurwa chodzą kolorowe ptaki, chłopaczki po 20 lat, paznokcie pomalowane, makijaż, chude to takie , zabiedzone....z gównem w głowie....Powoli chyba zaczyna docierać że to gówno już tutaj jest.
Ja mam ostatnio takie poczucie że ostatnie 15 lat żyło mi się w miarę dobrze. Rodzina, praca, hobby, brak jakichś poważniejszych zmartwien (nawet rozwód sprzed 12 lat jawi mi się jak zupełnie błacha sprawa). Niestety rządzący dokręcają śrubkę, nadmierne obciążenia dla przedsiębiorców, zielony terroryzm, a do tego chcą nas jeszcze obdarzyć najeźdźcami z Afryki i bliskiego wschodu. W złym kierunku to zmierza.
Co to zmieni jak by chodziły byki po 120 kilo (poza większym narybkiem dla Pedziana), nigdy w starciu nie ma szans z brudasami z prostego powodu: dla nich nie liczy się ludzkie życie. Cywilizowany człowiek zawsze ma z tyłu głowy, że nie chce drugiemu zrobić krzywdy (na pewno nie chce nikogo zabić), nawet jak ktoś Cię zaatakuje to zanim pierwotne instynkty przetrwania wejdą to zawsze się próbuje deeskalować. A taki pakol czy inny inżynier zapierdolil Ci kosę pod żebra za drobniaki bo życie nie ma dla niego wartości. I nawet możesz się nie spodziewać a pierdolec wypadnie zza rogu i poczęstuje sztychem.No jak to pójdzie w szybkim tempie to skończy się chodzenie fit-srak po 20tej na siłowni, zakładanie spódniczek że pół dupy widać "bo jej strój nie prowokuje w żaden sposób" itp za to bardzo bym się cieszył jakby większa część społeczeństwa operowała sprawnie nożem, kijem , inną bronią, wprawiała się w większej sile i umiejętnościach przydatnych a nie kurwa chodzą kolorowe ptaki, chłopaczki po 20 lat, paznokcie pomalowane, makijaż, chude to takie , zabiedzone....z gównem w głowie....
No tak to jest inny mental, właśnie dlatego społeczeństwo powinno się zbrutalizowac i podejmować szybsze decyzje w obliczu zagrożeniaCo to zmieni jak by chodziły byki po 120 kilo (poza większym narybkiem dla Pedziana), nigdy w starciu nie ma szans z brudasami z prostego powodu: dla nich nie liczy się ludzkie życie. Cywilizowany człowiek zawsze ma z tyłu głowy, że nie chce drugiemu zrobić krzywdy (na pewno nie chce nikogo zabić), nawet jak ktoś Cię zaatakuje to zanim pierwotne instynkty przetrwania wejdą to zawsze się próbuje deeskalować. A taki pakol czy inny inżynier zapierdolil Ci kosę pod żebra za drobniaki bo życie nie ma dla niego wartości. I nawet możesz się nie spodziewać a pierdolec wypadnie zza rogu i poczęstuje sztychem.
Zaczęło się od tego, że jak byli małymi dzieciaczkami to widzieli na każdym kroku jak mamusia i tatuś robią zdjęcia nowym aparatem Kodak!Dlaczego ta gówniarzeria jest tak głupia i podczas odwalania czegoś muszą to nagrywać?
Sami na siebie bata kręcą.

Z nimi musisz od razu wjeżdżać na pełnej kurwie z akumulatorem na kablu czy bez i nie możesz pokazać ani momentu zawahania.Co to zmieni jak by chodziły byki po 120 kilo (poza większym narybkiem dla Pedziana), nigdy w starciu nie ma szans z brudasami z prostego powodu: dla nich nie liczy się ludzkie życie. Cywilizowany człowiek zawsze ma z tyłu głowy, że nie chce drugiemu zrobić krzywdy (na pewno nie chce nikogo zabić), nawet jak ktoś Cię zaatakuje to zanim pierwotne instynkty przetrwania wejdą to zawsze się próbuje deeskalować. A taki pakol czy inny inżynier zapierdolil Ci kosę pod żebra za drobniaki bo życie nie ma dla niego wartości. I nawet możesz się nie spodziewać a pierdolec wypadnie zza rogu i poczęstuje sztychem.
Co to znaczy akumulator na kablu? To jakiś gejowski slang?Z nimi musisz od razu wjeżdżać na pełnej kurwie z akumulatorem na kablu czy bez i nie możesz pokazać ani momentu zawahania.
Dlatego każdy dorosły facet powinien trenować sw, żeby wypracować działanie w sytuacji zagrożenia.

Uwaga, @Autovidol jest z MołdawiiCo to znaczy akumulator na kablu? To jakiś gejowski slang?
![]()
Ważne, że nie upainyUwaga, @Autovidol jest z Mołdawii

Może chodzić o pełne jaja ale to tylko moje domysłyCo to znaczy akumulator na kablu? To jakiś gejowski slang?
![]()

Co to znaczy akumulator na kablu? To jakiś gejowski slang?
![]()