Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znak czasów. Zachowuje się jak idol dzisiejszej młodzieży czyli naprzykład szczeka(doslownie) No typowa czarna małpa.Ktoś mi może wyjaśnić jak ten koleś stał się popularny i co on robi na tym tik toku, że tyle ludzi go ogląda

zapewne zaczynał jak większość z tych debili grając w gierki ze strimem a potem samo się potoczyłoKtoś mi może wyjaśnić jak ten koleś stał się popularny i co on robi na tym tik toku, że tyle ludzi go ogląda
Dokładnie, typ z problemami z kontrolą agresji jest znany z chujowego grania i rozpierdalania sprzętu na twitchu, gdzie (!) został zbanowany.zapewne zaczynał jak większość z tych debili grając w gierki ze strimem a potem samo się potoczyło

Piętnaście lat temu nie mieściło mi się w głowie jak można być takim debilem żeby oglądać jak ktoś gra.zapewne zaczynał jak większość z tych debili grając w gierki ze strimem a potem samo się potoczyło
2k za klapkiW wawie wielki problem bo kradną klapki na basenie... Zerknijcie jakie kulfony i pocieszcie się razem ze mną, bo na 100% poszkodowanymi są w większości banany i reszta cebulaków. A czemu płacz za klapkami? Bo po 1300 pln... Tylko czemu płaczą, skoro to tylko klapki?
View attachment 102970
Yeezy Mężczyźni • Kupuj w kategorii: Mężczyźni marki Yeezy online w SHOWROOM
Mężczyźni popularnej marki Yeezy - szeroki wybów. Kupuj online bezpośrednio od najlepszych lokalnych butików i marek w SHOWROOM. Odkryj naszą selekcję tutaj »www.showroom.pl

Jaka kurła wiocha. "stylowe buty sportowe" za 1700 to kawał pianki z wtryskarki z dziurą na stopę. Jakim trzeba być idiotą żeby dać sobie wmówić że to fajny przedmiot i potrzebuje go koniecznie?2k za klapki
Kurwa asteroido przybywaj

I to są klapki! Unikalne z bazarku a nie wszystko na jedno kopyto ,,markowe"Rozumiem ból okradzionego. Miałem kiedyś super klapki z napisem "sport". Zgubiłem na jakimś wyjeździe (albo mi zajebali). Na żodnym bazarze już takich nie widziałem. Na żodnym![]()

Sprawdź sobie taką markę jak supreme, oni potrafią opierdolić idiotom szklankę z duraleksu z nadrukowanym logiem za 200 złotych, albo chiński młotek za 500 Ziko.Jaka kurła wiocha. "stylowe buty sportowe" za 1700 to kawał pianki z wtryskarki z dziurą na stopę. Jakim trzeba być idiotą żeby dać sobie wmówić że to fajny przedmiot i potrzebuje go koniecznie?![]()
A ja sie kiedys smiałem z chłopa że Tshirt 500pln na imprezie mu sie podarł. A tu sie okazuje, że przy klapkach i duperelach za kilka stów to pikuś założyć te 500pln na schabySprawdź sobie taką markę jak supreme, oni potrafią opierdolić idiotom szklankę z duraleksu z nadrukowanym logiem za 200 złotych, albo chiński młotek za 500 Ziko.
I z tego co pamiętam to w stanach jak pojawia się jakaś premiera to podludzie się w kolejkach ustawiają, żeby kupić jakieś gówno z logiem.
zapewne zaczynał jak większość z tych debili grając w gierki ze strimem a potem samo się potoczyło
Pewnie spełniłby swoje marzenie i byłby nazistą nie tylko mentalnie ale miałby także niemiecki dokument tożsamości oraz drugie obywatelstwo ukrainskie.A ja się zastanawiam, gdyby nie ci bohaterowie to czy ten pajac byłby w tym miejscu gdzie jest teraz.
gdzie
by byłNapisałem przecież że w ukrainu.by był
To raczej wNapisałem przecież że w ukrainu.