Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuj wie do jakiego tematu to wrzucić. We freaki nie wchodzę.
Tam oprócz tego filmiku są jeszcze jakieś screeny jak tę dziewczynę na grzyby namawiał czy coś takiego, nie wiem czy widziałeś.Co te narkotyki robia z ludźmi z tego co pamietam chlop mial juz takie dramy tyle ze z wlasna rodzina. Jeszcze poszkodowanego z niego zrobili
Nie widzialem bo nie umiem sie obslugiwac twitterem. Chyba bez logowania nic wiecej nie da sie zrobic oprócz odtworzenia filmu.Tam oprócz tego filmiku są jeszcze jakieś screeny jak tę dziewczynę na grzyby namawiał czy coś takiego, nie wiem czy widziałeś.
Ja tam o nim się dowiedziałem jak na FEN z Wujkiem Samo Zło walczył. Wtedy myśleliśmy, że bardziej spierdolonego freak fightu nie da się zrobić, a potem Jóźwiak, Murański, powrót Najmana i karuzela gna z głośnika wciąż muzyka gra...Nie widzialem bo nie umiem sie obslugiwac twitterem. Chyba bez logowania nic wiecej nie da sie zrobic oprócz odtworzenia filmu.
Ale co do grzybów, zielska i innych to mnie nie dziwi. Koles sie w sumie na tym wybil ze byl wiecznie spizgany tak ze nie docieralo co sie do niego mówi. Widocznie leb juz siada
Chuj wie do jakiego tematu to wrzucić. We freaki nie wchodzę.
HIT!!!Feministka i muzułmański turek, co mogło się stać?
Zapytałbym
Anastazja zginęła w Turcji. Nikt nie dostrzegł w porę zagrożenia
link
MSN
www.msn.com
Z jednej strony przeprowadzka do odległego miasta z chłopakiem, którego zna się od trzech, czterech miesięcy, może wydawać się pochopna, ale decyzja była całkiem logiczna, biorąc pod uwagę, że studiował w Erzurum, a Nastia była zmęczona hałaśliwym Stambułem. O ile wiem, decyzja o wyjeździe nie spowodowała konfliktu między nimi, ponieważ Nizar również był gotowy do przeprowadzki. Zdecydowali się też na ślub, aby on mógł otrzymać wizę – mówi Anna.
Sama Anastazja Emielianowa na swojej stronie w X (dawny Twitter) pisała o swoim chłopaku jako o bardzo opiekuńczej osobie. Oto jej wpis: "Dziewczyny, jak znalazłam najbardziej troskliwego króliczka na Tinderze. Dał mi swoje wczorajsze zarobki, a potem zapytał jeszcze dwa razy: Czy na pewno dałem ci pieniądze?".
Wiadomo już, że to 29-letni student został zatrzymany pod zarzutem jej zabójstwa.
"Sama Anastazja Emielianowa na swojej stronie w X (dawny Twitter) pisała o swoim chłopaku jako o bardzo opiekuńczej osobie. Oto jej wpis: "Dziewczyny, jak znalazłam najbardziej troskliwego króliczka na Tinderze. Dał mi swoje wczorajsze zarobki, a potem zapytał jeszcze dwa razy: Czy na pewno dałem ci pieniądze?"Feministka i muzułmański turek, co mogło się stać?
Zapytałbym
Anastazja zginęła w Turcji. Nikt nie dostrzegł w porę zagrożenia
link
MSN
www.msn.com
,,Nie mogę oddychać" i ta nazwa wydawnictwa, adekwatna. No nie mogę z tego
Jeden i drugi ich wyrucha ale w zupełnie inny sposób.Pamiętajcie, że oni pójdą zagłosować, a że mają się za oświeconą elitę i śmieją się z ciemnogrodu boomerów, to zagłosują na tuska albo biedronia