szplin
Vale Tudo Open
Nie panikujmy, dopiero pierwszy dzień mija. Oni dopiero na siódmy z wody wychodząPewnie ją reszta grupy zjadła a teraz aj waj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie panikujmy, dopiero pierwszy dzień mija. Oni dopiero na siódmy z wody wychodząPewnie ją reszta grupy zjadła a teraz aj waj.
Bzdura, co wieczór wychodzą i dzwonią żeby usłyszeć jakiś miły i wspierający głos w słuchawceNie panikujmy, dopiero pierwszy dzień mija. Oni dopiero na siódmy z wody wychodzą

Przy Adolfie to ona nie stala. Kurwa to co Adi umial odjebac na tych przemowieniach, to jeszcze chyba takiego polityka nie bylo potem.Wujek adolf uczył
A Fidel? Ten to też podobno monologi składał przemówienia dłuższe niż zdania NarkunaPrzy Adolfie to ona nie stala. Kurwa to co Adi umial odjebac na tych przemowieniach, to jeszcze chyba takiego polityka nie bylo potem.

Mamy nową celebrytkę miliarderkę
Gardzę nimi za Autostradę Wielkopolską...
Ten program Dominiki Kulczyk na TVNie: to jest jakiś odpowiednik katolicyzmu jasełkowego/ateizmu gimnazjalnego w charytatywności, to jest jeszcze głupsze niż ten ultra szkodliwy program Alfabet mafii![]()
Kuźwa miały być maksymalnie cztery posty dziennie, ale to muszę. TO rodzeństwo Kulczyków jest tak memiczne: tak jakby współpracownicy specjalnie ich podpuszczali robiąc sobie z nich bekętampony dla Radka pewnie
Pamiętacie tę szkolną psycholog, co to się kurwiła za pieniądze? Start miała dobry, ale europejskie wartości ją porwały
Jakbym był laska to wyciskał bym z tych frajerów ostatni grosz.jak ja gardzę spermiarstwem
![]()

Sapie przy seksie?![]()
Blanka Lipińska jest sapioseksualna. Wyznała, co ją najbardziej kręci w facetach
To pozwala zbudować związek na mocnych fundamentach.www.papilot.pl
nosz kurwa, polałem się w gacie
Nie będę wchodził w link. Co to jest sapioseksualna?![]()
Blanka Lipińska jest sapioseksualna. Wyznała, co ją najbardziej kręci w facetach
Dziękuję za to pytanie, dzięki temu mogę wkleić mój ulubiony fragmentNie będę wchodził w link. Co to jest sapioseksualna?

wybiera swojego partnera, biorąc pod uwagę jego intelekt.
Im niższy tym większa szansa, że się uda?Dziękuję za to pytanie, dzięki temu mogę wkleić mój ulubiony fragment![]()
A myślisz że mądry by się za nią zabrał?Im niższy tym większa szansa, że się uda?

Przy niej to seba jest demonem intelektu.![]()

niePrzy niej to seba jest demonem intelektu.
![]()

Kolega kiedyś widział jeden jej filmik i opowiadał, że po tym co jej ten pan zrobił to ten mąż w domu musi być naprawdę kochającyGwiazda filmów dla dorosłych. "Po pracy wracam do kochającego męża"
![]()
Gwiazda filmów dla dorosłych. "Po pracy wracam do kochającego męża"
Maitland Ward na początku swojej kariery próbowała sił w tradycyjnym aktorstwie. Przez kilka lat grała w popularnym sitcomie, pojawiała się też w kinowych filmach. Ale, jak napisała w swoich wspomnieniach...ksiazki.wp.pl

Stanowski by Ci to zgrabnie wytłumaczyłInteligencja jego w dupe jebana mac.
Sznur, las i głęboki dół bez oznaczenia![]()
Woman beaten in subway station after refusing man's advances: NYPD
Police have arrested a man in a brutal assault inside a Queens subway station that was caught on surveillance video.news.yahoo.com
Stanowski by Ci to zgrabnie wytłumaczył