Pierdololo branżowych dziennikarzy

Na Zjara wystarczy @Siedem na masie :jjsmile:
Bez masy, to akurat moja waga mniej więcej, tyle że ja nie byłem 10 razy połamany tak jak on więc bym mu raczej 2 lowkickami przetrwcil obie nogi.

PS: wiecie czemu go tak dupa piecze? Otóż ten absolwent prawa na swoich liveach jak opowiadał że sprzedał stronę, to podkreślał że jest w umowie taki Kruczek, że jak zacznie się tam pisanie o frikach to umowa zostaje unieważniona czy jakoś tak, no poprostu że strona wraca do niego.

Jak widać te przewieziony połamaniec nawet odpowiednio umowy skonstruować nie potrafił i wyszło jak wyszło, wyśmieli go jak podbił z pretensjami i wrócił do nory z podkulonym ogonem, a myślał że jest taki na 4 łapy kuty:jarolaugh:

Last edited:

Jeden z dwóch cweli których mam zablokowanych, z gościem się nie da dyskutować bo nie trafia paluchami w literki, przy nim zielony to jest kurwa ekspert a to o czymś świadczy, i jeszcze te jego przydupasy które mi się pucowały prywatnie po dyskusjach z nim :jarolaugh:

Wziął małolatów co pojęcia o mma nie mają, by mieć jakieś wsparcie na tweeterku haha a po merytorycznej prywatnej rozmowie "no masz rację" kurtyna.

Jaru przecież nigdy nie był najostrzejszą kredką w piórniku :beczka:
Jego słowa mają podobną sprawczość i moc do tego menela pod żabką, który przed chwilą prosił Cie o drobne, a teraz się zjebał i cały osmarkał.

Można by pofantazjować o zestawieniach z dziennikarzami, jednak przy ewentualnej solówie - media vs cohones (np. 5 walk) nawet przy losowej reprezentacji naszej ekipy (oby nie bastki i navio hehe) nie wróżę pismakom nawet jednego zwycięstwa.
Sam bym takiego Jareczka miał na pół strzała :lesnarhappy:
To zależy :kis:

A co, wszyscy co wyjaśniają tego przygłupa, to zielony? Masz kompleks zielonego czy o chuj chodzi? Bo tylko jeden zielony tego debila ciśnie a inni go szanują? Otóż tak nie jest, jadą go wszyscy prócz jego 3 przydupasów.
A gowno. Po pierwsze styl w jakim jest tam napisane pasował mi do tej zielonej spierdoliny. Po drugie to chyba właśnie z tym gościem co jest na zdjęciu (Olesiem) kłócił sie zielony zjeb więc pomyślałem, ze to jego kolejne konto na X.
Nie bój sie, nie mam kompleksu. Widzę, ze Ty za to nagle stanąłeś w jego obronie. Bron więcej takich pojebow, to później cohones ma taką opinie jaką ma przez własnie takich.

A gowno. Po pierwsze styl w jakim jest tam napisane pasował mi do tej zielonej spierdoliny. Po drugie to chyba właśnie z tym gościem co jest na zdjęciu (Olesiem) kłócił sie zielony zjeb więc pomyślałem, ze to jego kolejne konto na X.
Nie bój sie, nie mam kompleksu. Widzę, ze Ty za to nagle stanąłeś w jego obronie. Bron więcej takich pojebow, to później cohones ma taką opinie jaką ma przez własnie takich.
Ja go pierdole ale tego olesia jeszcze bardziej bo to jest tak samo leb jak nie jeszcze gorszy.

Przecież to ja rozpocząłem krucjate na zielonego za jego fopa a później ruszyła maszyna, nikogo nie bronie.

Tylko mnie rozpierdala że każdy który kłóci się z tym tłuściochem to już musi być zielony.

Ja go pierdole ale tego olesia jeszcze bardziej bo to jest tak samo leb jak nie jeszcze gorszy.

Przecież to ja rozpocząłem krucjate na zielonego za jego fopa a później ruszyła maszyna, nikogo nie bronie.

Tylko mnie rozpierdala że każdy który kłóci się z tym tłuściochem to już musi być zielony.
A co ten tluscioszek Ci nagle zrobił? Z tego co pamiętam gdy tu się kłócił z tym zielonym zjebem, to nic mu nie napisałeś? A teraz go tak ciśniesz

A co ten tluscioszek Ci nagle zrobił? Z tego co pamiętam gdy tu się kłócił z tym zielonym zjebem, to nic mu nie napisałeś? A teraz go tak ciśniesz
Cisnąłem go od początku, co mi zrobił? Nic, wyjaśniłem go w dyskusji na twiterku po której uświadomiłem sobie że to jest zwykły łeb.

Swoją drogą myślisz że dlaczego się tu nie udziela ze swoimi przydupasami tylko wyszli z nory na przygotowany grunt pod wojenkę ze skompromitowanym zielonym?

Pytanie retoryczne oczywiście.

PS: gdyby zielony nie był takim kretynem jak się okazało, to też by ich powyjaśniał.

W sumie do tego to wystarczyło tylko i aż, żeby stał przy swoim i by kurwa wygrał tę wojenkę, co też wiele mówi o lesiu i jego przydupasach.

Mnie rozpierdala na łopatki poprostu "zajebistosc" olesia który robi wywiady na 300 wyświetleń, za chuj się na sporcie nie zna i codziennie robi kurwę z logiki, to jest podobny rak co zielony, tylko inny.

Jechałem tu zielonego od cweli zanim to było modne smyku.

:roberteyeblinking:

Jechałem tu zielonego od cweli zanim to było modne smyku.

:roberteyeblinking:
Nie smyku, zacząłeś go jechać po tym jak napisałem że obraził Polskiego żołnierza, więc byłem pierwszy Hans.
Przed tym nic do niego nie pisałeś :cool:

A swoją drogą @Siwy25_1 tobie to dziwnie lat na profilu przybyło, kiedyś byłeś starszy ode mnie o 2 lata, teraz jesteś o 4:kaczy:

Back