Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej córkę mieć w burdelu niż syna dziennikarza sportowego w Polsce. Mniejszy wstyd przed sąsiadami.Ten rudy i brzydki piechota kradł teksty dziennikarzy z zagranicy podpisywał swoim nazwiskiem i kurwa rok se siedział w lodówce a teraz zjebany ks go bierze?? Powiedzcie mi czy ten świat jest normalny ?? Taki złodziej powinien być spalony w branży na amen!!!
W tym ostatnim to Turski ma rację, do chłopa mu daleko ;-)
Ja pierdolę co za idiota…
Widać, że Turski przebywa dużo czasu w otoczeniu Borka. Od razu przypomniało mi się poniższe nagranie.

Glizdogon

Homoś TurskiDejwid o kim mowa? Wąsacz?
Tak zwany podpalacz.Homoś Turski
Tak zwany podpalacz.

Jakby wtedy dmuchnął w podpaloną zapalniczkę to pewnie byłby taki efekt bo podobno napierdoliny był jak bela

Ach ten wąsacz. Ostatnio kąsał Mazura na X moze tez cos chlapnal? Ciekawe czy Boras ma duzo gasnic w studiu KSJakby wtedy dmuchnął w podpaloną zapalniczkę to pewnie byłby taki efekt bo podobno napierdoliny był jak bela![]()

Znajome pismo?
Jaki kurwa kolega? Jak to frajer jebany jest?Ten kuc Korwina to nie nasz kolega z Holandii?
Nie chciałem tak mocno dociskać bo jeszcze pakole mnie rozjebiaJaki kurwa kolega? Jak to frajer jebany jest?
Pakole się boją polskiej husarii.Nie chciałem tak mocno dociskać bo jeszcze pakole mnie rozjebia
Znajome pismo?
Zielony jak chujCo to za atencjusze sa? O co oni się kłócą ?