Piłka nożna

Zrodla podaja,ze prezentacja Jamesa dzis o 20

oprocz tego:

:-) Wisdom wypozyczony do West Bronwich Albion

:-) Vorm w Tottenhamie

:-) Sigurdsson w Swansea

Xavi ma zostać w Barcelonie przynajmniej na rok to najnowsze doniesienia.

Barcelona bliska pozyskania Mathieu i walczy o Cuadrado z M. United - cena 35 + mln.

Ale ma Real młodą kadrę, czuje nosem plan na lata:

Jesó: 21
Varane: 21
Carvajal: 22
Isco: 22
James: 23
Kroos: 24
Illarra: 24
Nacho: 24
Bale: 25

bomb.gif
<strong style="margin: 0px; padding: 0px;">Oficjalne James w Realu

Oficjalnie: fuck yeah!

ma młodą, ale co z tego jak połowa tych graczy to badziewiaki jak ten Illara czy inne Nacho

Mi sie wydaje że Hames to nie jest super transfer, za dużo ofensywnych za mało def, na lige i te cebulackie Herculesy i inne Levante starczy, ale na LM? chyba że ten Khedira zostanie i będą grali Khedira/Alonso - Kross/Modrić to wtedy może wypalić, ale jak odejdzie Khedira to będzie dziura na środku

@Mayhem

Połowa tych graczy to badziewiaki? Jak już to tylko Illara. Ewentualnie jeszcze Nacho, ale grał on bardzo mało. Reszta mega ekipa.

Dunga został nowym-starym selekcjonerem reprezentacji Brazylii.

Zarząd Stade Reims zablokował transfer Krychowiaka do Sevilli. Nagle im się uwidziało, że za mało Hiszpanie dają.

Nacho, Illara, z Jese też niewiadomo czy badziewiak się nie zrobi, on nic nie pokazał a w dodatku zerwał więzadła i wypadł mu rok z życia, Varane nie porywa, Isco to wgl stracił forme w Realu i powinien uciekać stamtąd jak najszyciej.

Nacho - piłkarz dla Realu idealny, czwarty środkowy obrońca moze grać na boku obrony nie psioczy, że nie dostaje minut tylko przedłuża kontrakt, a jak gra w mniej ważnych meczach to raczej baboli nie robi.

Illarra - daj Boże, żeby zamknął wszystkim japy (łącznie ze mną) i sprawił, żeby ludzie nauczyli się, że ma dwa rr w nazwisku, jednak na ten moment będzie dostawał mniej minut niż w poprzednim sezonie.

Jese - potencjał ma, ale czy na miarę Realu? Wydaje mi się, że wszyscy tęsknią za kimś pokroju Raula i Jese daje im tam jakieś nadzieje na wychowanka odgrywającego znaczącą role w klubie. Morata też miał ogromny kredyt zaufania, w pewnym momencie chyba nawet większy niż Jese, ale pierdolił co popadnie, natomiast Jese zrobił punkty na Mestalla i uksi Barc na CN tzlew wzstarcyzo bz przeciętny kibic w Realu miał mokro. Po kontuzji będzie mu bardzo ciężko zbierać minuty.

Varane - to jest żywe srebro i wydaje mi się, że pod okiem Hierro może zrobić jeszcze większe postępy. Przedłużyć kontrakt i obrońca na lata na miarę Ramosa, jak nie lepiej bo Francuz nie wykazuje przestojów w myśleniu xD

Isco - karty są po jego stronie, widać, że w końcówce sezonu taktycznie już dorasta do gry w Realu. Talent ma ogromny, ale czy go wykorzysta zależy tylko od niego. Wg mnie przyjście Jamesa nic nie zmienia w jego sytuacji. Real ,może rozegrać w przyszłym sezonie ponad 60 spotkań, a Di Marii już nie będzie.

Mayhem ale głupoty pierdolisz :D

Nacho - koleś od zapchaj dziury w obronie, ani jednego słabego meczu w poprzednim sezonie.

Jese - przecież to przyszłość Hiszpanskiej piłki, niestety bolesne kontuzja, ale poogladja sobie jego HL

Illara - drewno totalne.

Varan - jeden z lepszych obrońców młodego pokolenia, pokaż mi lepszegp obrońce do lat 21?

ISCO - troche minęlo zanim wpasował się w 4-3-3, końcówka sezonu b.dobra przecież, polecam obejrzeć Finał CDR i LM.

Isco jak chce robić kariere, to musi uciekać bo tam nie pogra.

Jese tak samo. Lubie ich, powinni sie pakować żeby sobie kariery nie zmarnować.

Co do ISCO to nie wiem, zobaczymy jak to Trener pouklada wszystko, ma nie lada zadanie.

Jese to jest wychowanek, nie puszczą go z takich talentem, a dwa gra bardzo podobnie do Ronaldo, czuję że zajmie jego miejsce.

Cr7 już młody nie jest za rok 30 latek mu stuknie.

Cristiano dzisiaj powiedział że chce na najwyższym poziomie grać jeszcze 6/7 lat.

Jese badziewiak...? Coś ty oglądał? Za kilka lat TOP 5

Chcieć a móc to wielka różnica ...

Ciekawe co myśli sobie taki dzieciak jak Hames na tej prezentacji gdzie jego imię skanduje kilkadziesiąt tysięcy gardeł ... większość to rodacy xD

Cristiano lekko pogra w tym Realu do 36 lat+ jak już nie będzie dawał ognia na skrzydle to zrobią z niego środkowego napastnika albo rozgrywającego.

@i.vu

No wlasnie jedno jest zaprzeczeniem drugiego. Jesli Ronaldo chce dalej nakurwiac, to Jese nigdy nie stanie sie top5, bo oni sie dubluja na pozycji lewego skrzydlowego.

Tak, najlepszą pozycja dla Jese to pozycja Ronaldo, ale Jese może też grać tam gdzie Bale.. ale tu jest ta sama sytuacja. Zostaje miejsce Benzemy, tam również się świetnie spisuje i najprędzej zajmie jego miejsce chyba że CR/Bale będą kontuzjowani czy coś

CR lubi schodzić do środka, to samo co Jese więc Jese jako napastnik naturalnie wymieniałby się pozycją z Ronaldo.

@Manu_Sainz, czyli bliski kumpel Mendesa i koleś który potwierdził jakiś czas temu transfer Hamesa twierdzi, że Real zrobi jeszcze 2 lub 3 transfery w tym okienku, a jedna prezentacja przebije dzisiejszą. Jeśli to prawda to Floro przegina :-)

ja pierdole, co RM robi w tym okienku... po mistrzowsku leca. niech fcb juz zaczyna placz. :v

smieszne jest to, ze RM wzmocnil sie tam gdzie potrzebowal, Kroos na srodek, ofensywnie James. dorzuca do tego ciekawego obronce i bedzie git. za to fcb kupilo... Suareza. na obronie to chyba Lessi bedzie latal niedlugo. :)

Back