Piłka nożna

W sumie 18-tego września ten mecz wydaje się być najmocniejszym zestawieniem, a 23 października raczej na bank transmitowany będzie Real-Juve.

z14536212AA.jpg

Coś chyba jest na rzeczy z tym Ozilem...

Tymczasem Bild potwierdza, że Mesut Ozil zaliczył testy medyczne i wszystko wskazuje na to, że w ciągu godziny pomocnik zostanie piłkarzem Arsenalu. Poszczególni kibice są przekonani, że ta gazeta jest na tyle wiarygodnym źródłem by sądzić, że ten transfer jest już tylko kwestią czasu.

kazdy moglby kurwa taka koszulke zrobic, ten Internet. <3

z14536343AA.jpg

tak samo wiarygodne zdjecie. :)

panie Moyes, finalizuj kurwa Pan cos!!!

z14535891AA.jpg

belgijski przemyt ??? :-)

akuku.png

Jak kebab odejdzie, co właściwie jest kwestią minut, to aż dziw bierze, że Florek w tym okienku transferowym będzie tylko jakieś 50 mln na minusie ...

o 19 polskiego czasu podobno oficjalne potwierdzenie.

ze tez Moyes go nie lyknal, padaka. juz przed Madrytem chcialem go na OT, 10mln to w sumie drobne jak na takie kluby, slabo. :)

baju, różne źródła piszą, że Ozil będzie zarabiał nawet 200 tys. ojro tygodniowo, nie każdy klub stać na taki wydatek xD

Ozil jest jedynym piłkarzem na świecie z czołowej ligi, który miał więcej asysty w sezonie od samego Messiego więc duża strata taki piłkarz.

No ale przecież MUTD już prawie mają Herrerę za bagatela 40 mln :)

Genialnym podsumowaniem tego ruchu jest Twój komentarz na temat transferu Illary do Realu:

cytuję:

ahahaaha, Real mistrz transferow. rozumiem sciagnac obiecujacego mlodzika w cenie do 20mln euro, ale kurwa prawie 40? popierdolilo im sie w dupach, ewidentnie.
Tak więc ładnie się im w dupach popierdzieliło :)

Tar, Kaka jakby nie patrzeć też miał przez te klika lat w Madrycie niezłe statystyki, ale jego gra to istna padaka. Kebab też jakoś nie widać, żeby serducho w mecz wkładał tylko w większości "przechodził obok". Żeby to jeszcze przez te kilka lat było widać jakąś poprawę, a on 3/4 sezonu łapie formę, żeby dobrze zafrać w 10 meczach? Skoro tata Mustafa, chce więcej mamony dla niemieckiego turka to niechaj mu się wiedzie w Arsenalu xD

Zresztą baju, przyjdzie Fellaini, więc tak się nie denerwuj ...

Podejrzewam, że dużo trenerów chciałoby mieć w drużynie gościa co łapie 3/4 sezonu formę i napierdala tyle asyst w tym czasie. :)

No na pierwszy rzut oka osoby która widzi suche statystyki to wydaje się imponujące, zresztą sam tym faktem podniecałem się nie raz czy dwa, ale z biegiem czasu gra Ozila jest bardzo denerwująca. Nie zmienia to faktu, że gdyby chciał zostać w Madrycie to nie byłoby tematu

BTW,
Wyliczano, że każda kolejna sekunda życia Bale'a wzbogaca go o jedną puszkę fasolki z Tesco xD

Ozil jest dobrym graczem na chwile obecna Isco wygryzl go z teamu jak najwieksze objawienie ligi hiszpanskiej. A wszyscy wielcy fani Mesuta to dziwnym trafem fanboye barcelpny heh

Ozill w Arsenalu

Fellaini w ManUtd

Mata w PSG

oczywiście nieoficjalnie, ciekaw jestem czy coś jeszcze peknie ... c'mon Luis xD

Wracając do Ozila to bez względu na to czy wypruwa sobie flaki na murawie czy nie, sprzedawanie zawodnika o takich statystykach wydaje się być mało rozsądnym posunięciem mimo wszystko.

To Ozil chce odejść, bo biedak się wystraszył Isco. No kurwa. Konkurencja musi być, chociaz ja na miejscu Pereza nie puszczałbym go za mniej niż 60 mln, a tyle pewnie nikt by nie zapłacił. Francisco złapie kontuzje i wtedy będzie trzeba kombinować z ustawieniem,a tak zawsze mógłby Mesut pograć.

Ferguson byl oszczędny w transferach ale Moyes nie powinien go przebijać akurat w tym.

3olly5.jpg

Polityka Arsenalu mści się na nich, nikt nie chce przechodzić do drużyny walczącej o 4 miejsce.

baju, proszę Cię, mało wiesz o sytuacji W Realu, na pewno mniej od Hubiego ^^, posługujesz się newsami z hiszpańskich szmatławców xD Kebab już od dawna jest wkurwiony, że Real nie chciał mu podnieść pensji, do tego teraz przyszedł "złoty" Isco. Z Realu nikt Ozilla nie wygania, a nawet jeśli to on przecież nie chce odchodzić xD

posluguje sie chyba najlepszym polskim serwisem nt RM oraz tym co mowi sam pilkarz. widocznie macie znajomych w skladzie albo info z pierwszej reki ktore uzyskane zostalo w trakcie jakichs pidzamowych imprez czy innych wspanialych spotkan.

kebab? srsly? zrob 1/10 hajsu w zyciu co on robi w kontrakcie, potem wyzwiska. ;)

to moze opowiedzcie cos jeszcze, jak sie czuje CR? kiedy wraca na OT? Coentrao juz sie mega obrazil? jak zarty Marcelo? czemu Ramos zrobil sobie blond wlosy? kiedy Pepe scina glace? dzieki.

z14537347AA.jpg

Boaten na swoim FB życzył powodzenia Ozilowi w Arsenalu. Także to pewne już.

btw, Wenger mówił, że jeszcze ściągnie 2-3 piłkarzy, ja czekam :D

Pomijając wszelkie dywagacje, w sezonie MŚ wolałbym grać w Arsenalu niż czasem wejść w Realu :)

co ma hajs do wyzwisk? czepiam się jego mylnej narodowości i tyle, do domu mnie nie zaprosi bo mu butów w drzwiach nie ściągnę. A przecież jeszcze niedawno, o ile pamięć mnie nie myli jechałeś po Chelsea i City xD
To, że ten dany serwis ma najwięcej fanów w całej Polsce, nie znaczy, że newsy są rzetelne i prawdziwe, bo ponad połowa, szczególnie w okresie transferów jest z upy wyjęta i w jednym tygodniu wypływają tam newsy które kolejno sobie przeczą, no ale fakt, jest wywiad, nieautoryzowany, nikt nie wiec kto z kim rozmawiał i tak mamy wypowiedź Ozilla który chce zakończyć karierę w Madrycie by za dwa dni dogadywać się z papciem Aresenem. Nie wiem jak jest w Anglii bo w przeciwieństwie do Ciebie nie śledzę innych klubowych serwisów, ale hiszpańskie media napiszą byle gówno, żeby lepiej się sprzedawać, angielskie brukowce to przy nich pikuś

a Twój ostatni akapit jest właśnie potwierdzeniem tego co napisałem, brednie i tyle

"czemu Ramos zrobil sobie blond wlosy?"

co roku robi w ciula FIFE xD

@Hang

Arsenal już kupił niejakiego Viviano

nie kupil tylko wypozyczyl na rok z opcja pierwokupu. po cfc i city pojechalem i zostalem upomniany jakis czas temu wiec czemu mam nie upominac. ;)

skads info trzeba brac, do Mesuta kontaktu nie mam, czytam co mam dostepne, proste.

'kupili' Flaminiego i Sanogo wiec 3 osoby przyszly. :)

Według informacji podawanych przez SportMediaset, Antonio Conte zablokował odejście Fabio Quagliarelli
z Juventusu.

Choc jeden rozsadny...

baju, czytam wszystkie newsy z tego portalu co tam wklejasz i co chwile tam jest,że Ozil nie chce odejść. Przecież Perez go nie zmusza. Do tego tak jak mówi Gambit, Musufa czy jakoś tak (ojciec Mesuta) ma straszny bół dupy z tym,że Real nie chce podnieść pensji dla Mesuta, dodatkowo sam zainteresowany ma chyba podobnie.

Back