Czekali do końca praktycznie, bo o północy okno transferowe zamyka się.
Barcelona i Real rządzą w tym roku, jeżeli chodzi o zakupy, później PSG, Monaco i Napoli. Chelsea i ManCity za to bardzo zachowawczo jak na swoje możliwości. Najbardziej mnie dziwi, że United nikogo nie kupili, albo czekają z ogłoszeniem do północy.
elson - Barca rzadzi w tym roku ? Kupila tylko Neymara, stracila 3 zawodnikow. Do tego wiedzac ze maja problemy w obronie licza dalej na wiekowego Puyola. Jak dla mnie to Barcelona razem z Arsenalem to wielcy przegrani tego okienka.
fakt, pomyliło mi się, bo więcej było zawodników, którzy mieli trafic niż faktycznie tam trafili. W każdym razie Real zrobił największe zakupy. Wątpię jednak w to, żeby ich trener to wykorzystał w pełni.
Co do okna to PL chyba dziś kończy, a nie widzę już innych głośnych transferów jutro we włoszech czy hiszpanii. Oficjalnej daty nie znalazłem nigdzie
@magik
z marketingowego punktu widzenia, to chyba lepiej by im było wyłożyć kilka milionów więcej, żeby przebić rekord CR, wtedy Bale zostalby najdroższym piłkarzem na ziemi, a to napędzi sprzedaż koszulek itp.
koszulki drugiego najdroższego piłkarza na ziemi nie idą już tak dobrze
No właśnie nie do końca jest ktoś taki, CR7 parę ważnych bramek strzelił jak np. finał pucharu hiszpanii czy kilka bramek w GD i LM ale wtedy gdy były one niezbędne do sukcesu nie wpadały zwykle.
Jestem antyfanem Realu i jednocześnie będąc wielkim fanem talentu Bale'a nie chciałem tego transferu, ale jeśli już do niego doszło to z całego serca życze mu powodzenia i chcę, aby sprawdził się w nowym klubie.
Ja piernicze, "panama" to jednak młot. 19 minuta meczu a ten łapie tak debilną żółtą kartkę, że brak słów. Ja rozumiem, że chłop się dwa dni temu ożenił i się cieszy ale bez jaj. Starej mógł w chacie podziękować a nie na murawie. Dobrze, że utrzymali te prowadzenie.
Lipa polega na tym, że Bale w Tottenhamie się wyróżniał ale w Realu nie będzie bo tam był najlepszy, a tu jego klasy zawodników jest wielu i to będzie jak z Benzemą, Kaką, Adebayorem, Snijderem, Robbenem którzy przed albo po etacie w Madrycie błyszczą w swoich klubach. Było kilku którzy utrzymali swój poziom albo go podnieśli i coś Mi się wydaje, że Bale nie będzie supertransferem ale jako kibic Realu życzę sobie pomyłki.
Gerrard do kozak i nie jestem fanem Liverpoolu ale tacy gracze jak on to w dzisiejszej piłce rzadkość. A Rvp to tylko najemnik;) Gracz dobry ale pójdzie wszędzie tam gdzie lepiej zapłacą;) Wolę tą pierwszą grupę piłkarzy;)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.