Piłka nożna

@sw

Z Fluminense. Wiem, że to nie był pierwszy skład brazylijczyków, aczkolwiek dobrze L grała piłką.

Widze mistrz Walii wzial sobie do serca rade jednego z Polskich kibicow i graja na Wawrzyniaka.

Nie wiem jak mozna byc tak chujowym kopaczem i grac w mistrzu kraju i kadrze to jest chore

Kurwa dobrze, że jednak nie poszedłem do buka, bo wiedziony słowami, że to alkoholiki i amatorxy chciałem postawić na wygrana Legii do przerwy singla i drugiego, ze Walijczyki nie strzelą po 5 dyszek. Bozia czuwa nade mną..

Hulk w Monte Carlo jest bliski przejścia do Monaco. Przewidywalna kwota transferu ... coś koło 60 mln - zdrowy rynek xD

Wygrali i to się liczy, że się obudzili ale nie ma się czym jarać bo to była ich powinność. Jakikolwiek sukces to będzie dotarcie do ostatniej rundy, natomiast prawdziwy sukces to awans do fazy grupowej LM.

Nie wydaje mi się, aby Legia dobiła do rundy LM. Podejrzewam, że skończą jak 2 lata temu czyli w ćwierćfinałach LE. A dziś KKS! Szkoda,że o 18, akurat w pracy będę i jednym okiem tylko będę mógł ogarniać :( Meczowo w każdym bądź razie już ubrany heheh

Wczoraj chcąc nie chcąc : ) oglądałem Legię i innego wyniku się nie spodziewałem szczerze pisząc, dziś gra Lech i mam nadzieję, że styl będzie lepszy i wynik na zero : D Forza Kolejorz !!!:-)

@Orestos

Żadna z polskich stacji telewizyjnych nie przeprowadzi transmisji z tego meczu, ta dostępna będzie za to na Idman TV, kanale dostępnym dla abonentów Cyfrowego Polsatu.

Dzięki Cactus :), już się dowiedziałem. Oglądam Lecha na Polsat Sport :-)

EDYTA: Brawo Leszek!

Legia i Lech ładnie. :-)

Piast niestety przegrał, ale jeszcze ma szanse u siebie.

Ciekawe jak się Śląsk pokaże.

Back