Piłka nożna

A Polska chce zmienić hymn z Mazurka Dąbrowskiego na Harlem Shake.

Niby ktoś z poza obecnego sztabu.

Adib: oni bez trenera teraz są więc póki nie ma ogłoszenia i nie trenują z nowym to nigdzie nie zagrają.

Też słyszałem, że ma być ktoż z poza.

@Tar-E Jeden dzień został tylko. Bardzo nieładne zachowanie.

Miałem bilety na ten mecz...

I tak jestem w trochę lepszej sytuacji, bo rano miałem jechać do Gdańska. Gorzej jak ktoś przejechał całą polskę, wynajął nocleg i teraz wracać.

I tak jestem w trochę lepszej sytuacji, bo rano miałem jechać do Gdańska. Gorzej jak ktoś przejechał całą polskę, wynajął nocleg i teraz wracać.

Dokładnie, ode mnie z miejscowości kilka osób przejechało 400km, teraz obejrzą pusty stadion i wrócą.

Ładnie w chuja polecieli, najbardziej dziwi mnie reakcja niektórych mediów dla których odwołanie meczu jest pięknym gestem.

Ogólnie to rozumiem decyzję Barcelony, że odwołali mecz - wiadomo, szacunek do Tito, ale z drugiej strony, to jednak powinni mieć też szacunek do polskich kibiców... Oby mecz przełożono, a bilety były ważne właśnie na ten mecz lub do zwrotu do tylko wyznaczonego terminu.

Hulk podobno jedną nogą w Monaco. Daje im szanse na max 5 miejsce, jak będą wyżej to będę zaskoczony i to bardzo.

"19-letni brazylijski obrońca Marquinhos został zawodnikiem Paris Saint-Germain. Francuski klub poinformował, że pozyskał zawodnika z AS Roma. Paryżanie zapłacili za Brazylijczyka około 35 milionów euro."
- nowy trend na przepłacanie za młodych zawodników pojawił się .Czyżby miliarderzy upatrzyli sobie ligę francuską jako "łatwą" do wygrywania?

,,Solidarnosc i solidarnosc '' tylko w tvp info sie przewija

nie wiem o co chodzi z tym ,,okazaniem solidarnosci''? To znaczy ze Messi i spólka za 2 dni nie beda klepac na treningu piłką , a w ogole chodza słuchy ze mecz z Bayernem w srode sie odbedzie.

Ja ta cala solidarnosc pojmuje inaczej , koszulki jakies , transparenty , spiewy kibicow w Gdansku , a tak taka solidarnosc ze pojutrze trening i zycie toczy sie dalej. Juz do przesady ten facet zyje a z choroba walczy od 2011 roku. Nawroty nowotworowe niestety sa czesta rzecza wiec naprawde podsumowujac ,Ja mam inny poglad na ta sytuacje.

Ja tam tej Barcelonie się nie dziwnie. Trener chory to trudno wymagać by piłkarzyki biegały z uśmiechem na ustach i odwalały tikitakę bo gawędź z Polski kupiła bilety. I o jakim szacunku tu mówicie? Nie odwołali meczu bo im się jednak nie chciało grać tylko odwołali z poważniejszego powodu. I jednak jak dla mnie ważniejsze zdrowie trenera i zjednoczenie drużyny w takich sytuacjach niż uśmiech zadowolonego janusza z giżycka który to kupił bilet i czuje się panem: no jak tak można, że Messiego nie zobaczę, przecie zapłaciłem!!

Nie dziś to może za rok przyjadą i nie ryczcie już. To tylko sparing.

Jak donoszą media w Hiszpanii, na początku przyszłego tygodnia włodarze Barcelony ogłoszą, iż Gerardo Martino został nowym trenerem mistrza Hiszpanii.

50-letni trener, mający za sobą pracę jako selekcjoner reprezentacji Paragwaju, prowadzi obecnie drużynę Newell's Old Boys. Zdaniem hiszpańskich mediów, wpływ na wybór nowego trenera ma mieć Lionel Messi.

Argentyńczyk ma być wielkim zwolennikiem kandydatury Gerardo Martino na stanowisko nowego trenera Barcelony.50-letni trener, mający za sobą pracę jako selekcjoner reprezentacji Paragwaju, prowadzi obecnie drużynę Newell's Old Boys. Zdaniem hiszpańskich mediów, wpływ na wybór nowego trenera ma mieć Lionel Messi.

Argentyńczyk ma być wielkim zwolennikiem kandydatury Gerardo Martino na stanowisko nowego trenera Barcelony.50-letni trener, mający za sobą pracę jako selekcjoner reprezentacji Paragwaju, prowadzi obecnie drużynę Newell's Old Boys. Zdaniem hiszpańskich mediów, wpływ na wybór nowego trenera ma mieć Lionel Mes

Argentyńczyk ma być wielkim zwolennikiem kandydatury Gerardo Martino na stanowisko nowego trenera Barcelony.

@Arlovski

Ale mecz z Bayernem jakoś się odbędzie. Polaków mają po prostu w dupie, przecież i tak rezerwy by przyjechały.

No dziwne zeby cale przygotowania przed sezonem odwolali.... 5 dni po takiej informacji, a 1 dzien to jest roznica nie uwazasz ?

nie wiem czy nie jestem w błędzie, ale seria tegorocznych sparingów przedsezonowych miała się zacząć od tego meczu.

całą sytuację staram się zrozumieć i jestem gotowy podzielić opinię którą powyżej zamieścił kolega Arlovski...

Back