Piłka nożna

Paixao rozjebał system^^ jeszcze jak jego brat blizniak będzie w Śląsku i będzie prezenotwał taki sam poziom to Śląsk Mistrz!

Śląsk piękny mecz rozegrał. Ten Paixao jest bardzo dobrym wzmocnieniem. Ciekawe jak w lidze się pokaże.

Legia, Lech i Śląsk maja awans. Dobrze by było jakby Piast wygrał u siebie np. 1:0.

Vojo zaskoczył chyba samego siebie tą bramką. Szkoda, że poźniej był już całkiem nie widoczny. Arboleda jak to Arboleda, wrócił czarny pajac i zawalił bramkę. Mam nadzieję, że z czasem forma wróci. Nikogo bym dzisiaj nie wyróżnił pozytywnie. Ta wygrana to była musowa, nie wyobrażam sobie innego wyniku. Gładki rewanż i jedziemy dalej.

Jutro jest już losowanie kolejnej rundy:)!

1012675_438602499587415_703771863_n.jpg

:-)

Ponoć CR w tym okresie przygotowawczym jest w takiej formie fizycznej i mentalnej jak nigdy. Oby to była prawda.

Nie ma tragedii :)

Choc te artykuly pisza tak jakby juz Legia awansowala. A tu czerwona kartka, rzut karny z kapelusza i przeciwnik wygrywa 3-0 ;P

Jeah! Łysy z Uefa miał dobrą ręke:) Rywalem Lecha(o ile przejdą Honkę;)) będzie wygrany z pary VMFD Žalgiris (LTU)/FC Pyunik (ARM).

Lech najlatwiejszego przeciwnika dorwal ;). Przeciwnicy Legii i Slaska bardzo mocni, a Piasta to na kogo by nie trafil i tak musi liczyc na cud no ale mogli trafic gorzej.

no Śląsk trafił fatalnie. Reszta ma rywali zdecydowanie w zasiegu, no moze Piast ze swoimi umiejetnosciami bedzie mial mega ciezko jesli awansuje :).

legia musi przechodzic takich rywali, wydaje mi sie, ze wtym czasie beda juz w optymnalnej formie. slask ma ciezko w chuj, najgorzej. lecha mam nadzieje zobaczyc jeszcze na wiosne w le

• Wiceprezydent Barcelony rozwiewa wszelkie nadzieje Manchesteru United na sprowadzenie Cesca Fabregasa. • Barcelona zapewnia, że nie przyjmuje żadnych ofert za Cesca. On nie jest na sprzedaż • powiedział dla katalońskiego Sportu Josep Maria Bortomeu.

• Kilka tygodni temu Manchester United pozyskał Guillermo Varelę i za chwilę planuje go wypożyczyć. • W 80 procentach jesteśmy dogadani • powiedział sekretarz Boca Juniors Jose Requejo.

Legia, Lech i Śląsk przejdą dalej :)

Śląsk pięknie gra więc wygra.

Piast o ile wygra z Karabachem to odpadnie z Cyprem.

litosci, slask gra pieknie bo poskladali ogorow z czarnogory jeszcze u siebie, byly mecze, ktore konczyly sie wynikami nawet 7-1, z przodu owszem, wyglada to ciekawie po przyjsciu paixao, ale z tylu to jest dalej ta sama mizeria, ktora puscila 10 bramek w dwumeczu z przecietniakiem bundesligi

legia o ile pokaze cos wiecej niz to co z walijczykami powinna dac rade, rywal dupy nie urywa, podobnie lech, gorzej z piastem, ale oni to zapewne do meczu z anorthosisem nie dotrwaja.

Właśnie miałem to pisać, Vilanova prawdopodobnnie odchodzi:

http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=254408

Nie wiem kto tam był teraz asystentem, ale ten gość był koazak i zawsze kojarzył mi się nie wiem czemu z Depardieu - no ale dostał kiedyś z liścia od Leo to pewnie już nie pracuje w Katalonii xD

Ciekaw jestem kto teraz tam będzie pracował. Czy jakiś ziomek z DNA Barcy, który nawet pod groźdbą śmierci nie zmieni ustawienia czy jakiś kumaty trener z zewnątrz ...

Back