Piłka nożna

Urugwajczyk Edinson Cavani przeszedł z ekipy piłkarskiego wicemistrza Włoch Napoli do zwycięzcy ekstraklasy francuskiej Paris St Germain. Jak donoszą media, zapłacono za niego 64 miliony euro - to najdroższy transfer w historii Ligue 1.

Ibra zostanie i będzie system z dwoma napastnikami czy wyjazd do Madrytu ?

W Madrycie lotnisko zamknięte dla Szweda, w czwartek wraca do treningów, a dzisiaj albo wczoraj udzielił wywiadu, że "kręcą" go Wyspy xD

delikatnie mówiąc: pan zlatan lubi trafiać do klubów stojących po drugiej stronie barykady...

chętnie zobaczyłbym go na angielskich boiskach, stawiam jednak, że zostanie w paryżu...

Strootman w Romie. :C

jak uboolewam nad tym co sie dzieje z United, gdzie sa kurwa wzmocnienia na srodek? tam przeciez gra tylko Carrick, a on nie tworzy praktycznie sytuacji z srodka. no kurwa mac, a tlumaczyli sie, ze Strootman 'na pewno zostaje w PSV', a jakos sredniak AS potrafili go sciagnac. zenujaca polityka, Thiago rowniez sciagniety przez FCB, jeszcze bedzie grac Andersonem czy Giggsem w srodku.

Dejvid moze sie przejechac i to w chuj.

hehe...

jak lazio to tylko paolo di canio....

a tak poważniej, to trochę dobrych grajków się tam przewinęło...

Jaka Roma, jakie Lazio , tylko RKS CHUWDU!

A tak serio to dziwne są te wzmocnienia w tym roku. Barca nie wzmacnia swojej najsłabszej formacji - obrony, ManUtd-środka, Real-napadu. Nie kupują graczy takich, których potrzeba. Obym z Realem się mylił i sprowadzili jakiegos napadziora.

czas maja, ale kogo na srodek sciagnac? Eriksen zostaje z potencjalnych zakupow pasujacych do United, Fabsa bym widzial, ale jakis 'niesmaczny' bylby to ruch ze strony Mojsa.

6 mieejsce w slabej serie A - rzeczywiscie nie jest sredniakiem. klub z piekna historia i swietnymi zawodnikami, ale wiekszych sukcesow to oni nie mieli troszeczke juz.

Tito zapewnia wszystkich, że napewno kupią stopera więc oby dotrzymał słowa :D

Jeszcze wracając do Cavaniego to on i Falcao będą zamiatać w lidze francuskiej i szkoda, że wybrali kasiaste kluby.

Plotka (?) dnia: Mourinho zaoferował Matę lub Luiza + 10 mln funtów za Rooneya.

Hmm... jakbym był Moyesem to bym brał w ciemno ale MU ponoć ofertę odrzuciło.

Nie wierzę, dwóch najlepszych piłkarzy by oferował? Słyszałem,ze ponoć jest cięty na Matę i Luiza, nie wiem czemu. Jak chce sie pozbyć Luiza, to czuję,że go Barca z chęcią przygarnie i kicha.

Nawet jeśli Mourinho chciałby pozbyć się Luiza to ciekawe czy pozwoliłby mu odejść do Barcelony.

T. Silva nie przyjdzie, Luiz też raczej nie, Żewłakow skączył karierę, no to zostaje... Raul Albiol :-)

Zlatan Ibrahimović pragnie przejść do Realu Madryt, by kontynuować swoją karierę pod batutą Carla Ancelottiego i ponownie być jednym z fundamentów jego projektu. Ze wzajemnością. Włoski trener poprosił klub o transfer szwedzkiego napastnika.

Oby, czekam na ten transfer, zadnych kurde Suarezów tylko Ibracadabra do Madrytu. Licze ze na Gran Derbi znokautuje Messiego low kickiem w twarz :D

Jak Ibra przyleci do Madrytu to dostanie ode mnie w łeb zgniłym pomidorem ... o żadym jajku nie wspomnę, jeszcze jakieś służby bezpieczeństwa mogłyby się mną zainteresować ...

Ponoć Spurs zlozyło ofertę Realowi za Coentrao ... 7 mln ojro xD

Luis Gustavo na wylocie z Bayernu - ciekawy ransfer.

Licze ze na Gran Derbi znokautuje Messiego low kickiem w twarz :D

To dlatego tak bardzo chcesz go w Realu :-)

Oby, czekam na ten transfer, zadnych kurde Suarezów tylko Ibracadabra do Madrytu.

Ibra pogra na poziomie dwa lata i odejdzie, Suarez na poziomie może pograc jeszcze dobre 7lat.

1-0 po karnym :D,a tak na poważnie to Legia(Legia to k*rwa!:-) jak obraziłem kibiców Legii to sorry) wygra 3:0 moim zdaniem

Oglądałem Legię w jednym z meczów przedsezonowych i prezentowali się dobrze. Powinni dać radę.

Ktory mecz ogladales ? :). Licze ze Dossa i Pinto wypala i moze jeszcze jakis transfer obroncy/napastnika.

Back