Piłka nożna

@baju

Naucz się czytać ze zrozumieniem. W ciemnej dupie jest teraz Liverpool - 12 miejsce w Premiership? Eee

PS: I nic do Bayernu nie mam i nie kibicuje im, ale życzę im sukcesu. ;)

Kiedys na meczu tych druzyn wtopilem kase w STS. Real dominowal, w lidze wszystkich wysoko bil i grali z Betisem w pucharze. Obstawilem na podbicie kursu ze Real strzeli bramke (na wyjezdzie). Ostatni mecz, do wygrania calkiem ladne pieniadze i wynik 0-0.

Jak dla mnie to wynik do przerwy bedzie 1:1 a po przerwie real jeszcze 2 albo 3 dorzuci

Myślałem, że już końcówka meczu czy coś. Real ma sporo czasu, jak się weźmie do roboty może zdobyć komplet punktów.

no nie ogarnalem totalnie, potrafie czytac, zmeczenie daje sie we znaki, oddychaj.

United w 9minut 3bramki, a do 60min totalna padaka, Anderson w srodku powinien grac od 1', ale Fergie baardzo kombinuje. ekonomicznie stara sie wygrac kazdy mecz za kazdym razem oszczedzajac nieco zawodnikow co skutkuje wlasnie takimi meczami, a szkoda. jutro cfc z city na remis pls. :)

Na kogo grał Real na Barcelone? nie, więc zostawmy to bez komentarza.

Mou chyba będzie walczył o wice mistrzostwo z Atletico.

E tam, tylko spalonego nie było i karny w końcówce powinien być.Czyli 2-1 pewnie by było. CO nie usprawiedliwia fatalnej gry Realu.

teraz tylko na LM czekać..

Dajcie spokój, oglądałem ostatnie 30-35 minut i Real nie grał kompletnie nic. Betis miał spokojnie z dwie, może trzy sytuacje na podwyższenie. I moim zdaniem ten karny w końcówce nie taki oczywisty, sytuacja bardzo ciężka do oceny.

W Barcelonie w marcu było -10 i jakoś przeżyli :-)

@herrflick komentarz do ligi hiszpańskiej w wykonaniu Leszka O. jest po prostu z dupy wyjęty, jest tam niby ekspertem od piłki, a praktycznie przez cały meczy pieprzy o tym co piszą pismaki z Katalonii czy Madrytu, o jego stronniczym komentowaniu i uwielbieniu dla Messiego szkoda gadać ...

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=42249&akcja=new&kom=ok

Jakby ktoś miał wątpliwości co do sędziowania :)

Co nie zmienia faktu,że gra była katastroficzna, i jakby zagrali tak jak powinni to by im sędzia nie pomógł.

Najbardziej mnie śmieszy jak wszyscy najeżdżają na Kake, chłop gra raz na 6 meczy w dodatku najwyżej 45min i wszyscy oczekują żeby zbawił całą drużynę.Real zasłużył na porażkę- tą i kilka następnych, może to by ich postawiło do pionu, bo to aż przykro patrzeć.A co do kibiców Barcelony nie cieszcie się, chyba że zapomnieliście ile punktów wasz klub traci zawsze na początku nowego roku:-)

Oglądam sobie właśnie Cafe Futbol. Lewandowski podobno kłocił się, żeby jemu tą bramkę przyznali. Powoli staje się takim JJ piłki dla mnie. Umiejętności ma zajebiste, ale ciężko go polubić. :D

No, też nie rozumiem jak się czepiają Kaki. Chociaż wczoraj wszedl, to on jeden był aktywny.. Poza Ramosem, który dwoi się i troił. Ale i tak cała wina na Kake, kozioł ofiarny.

Cytuję Kołtonia - "upierał się, że dotknął piłki". Z tego powodu zaczęli przekopywać się przez protokoły sędziowskie i znaleźli informację, że jeden z sędziów stwierdził, że widział (ale chyba nie był pewny na 100%) jak Lewandowski dotyka piłki.

Kaka to piłkarz wypalony :]
podstawy do tego aby czepiać się Kaki są i to wielkie, to nie jest Callejon tylko facet, który co miesiąc inkasuje na konto 10 baniek, nie gra dużo bo już go tu dawno nie powinno być, ja nie mam żadnej taryfy ulgowej dla tego piłkarza, przecież w końcu to profesjonalista ...

@Gambit tak masz rację, to profesjonalista dlatego jego ostatnie 3 mecze w kadrze to była poezja, grał od początku zbierał świetne recenzje.Uwierz mi, że gdyby Mourinho na niego stawiał w tym sezonie i dajmy na to zagrałby z 6 meczów od 1 min to teraz każdy inaczej by mówił jaki to on wielki i wspaniały.

a wiesz nikuya-san, ja Ci niestety nie uwierzę, bo akcje z dawaniem szansy Kace raczej jus się skończyły, to nie Caritas i teksty na temat jego odrodzenia kładę między bajki, tu nie chodzi o dawanie szansy, żeby piłkarz poczuł rytm mecpowy czy zaufanie, kaka stracił walory czysto piłkarskie które ukształtowały go w Milanie, zero przyspieszenia, zero dryblingu, zero czucia piłki tylko strata stratę stratą pogania :]
Cieszę się, że miał szanse zaprezentowania swoich umiejętności przeciwko wirtuozom z Iraku, ale śmiem wątpić czy następca Menezesa będzie na niego stawiał.

Wg was Mou ma diament na ławce, ale strzelił focha i nie chce z niego korzystać?

Back