Ja bym prosił nie naginać faktów Panowie, ok? Ja wiem, że łatki się trudno odkleja ale jego słynny płacz miał miejsce w 2004r. gdy Portugalia przegrała w finale z Grecją, od tamtej pory minęło 8lat i warto zauważyć, że przez ten czas płakało mnóstwo piłkarzy łącznie z twardymi Włochami ale CR7 jakoś niekoniecznie.
Nurkowanie? Pomijam, że uwaga całej defensywy rywala jest skupiona szczególnie na nim i jest w/g statystyk najczęściej faulowanym graczem Realu ale biorąc pod uwagę jego sporadyczne wymuszenia faulu i to co wyprawia FCB to jak mrówka przy słoniu.
Fani innych drużyn czy antyfani Królewskich nie wchdozą na strony poświęcone Los Blancos więc nie mają pojęcia o prywatnym życiu Ronaldo, przeczytałby jeden z drugim taką historię o tym jak spełnił marzenia jednego ciężko chorego chłopca to inaczej by spojrzał, nikt o tym poza fanami nie wie bo nie robi tego pod publikę.
No, a hejtowanie za to, że jest szczery i mówi jak jest to już bezsens. Jest bogaty, wpisuje się w kanon "przystojności" za pewne bardziej niż Rooney, jest doskonale zbudowany, jest ambitny, ma piękną kobietę, jest ustawiony do końca życia, odnosi sukcesy więc ludzie zazdroszczą i nienawidzą. Do tego urodził się na Maderze i w wieku 7lat pewnie już kopał piłkę Nike, a nie puszki jak inni piłkarze pochodzący z biednych przedmieść Rio czy Paryża.
Można mu bezsprzecznie zarzucić egoizm boiskowy ale jak się zwraca uwagę na ilość goli ktorą strzela w sezonie to jest mu to odpuszczane. Napiszcie mail do kogoś kto naprawdę go zna, do Jurka Dudka to Wam może napisze parę słów o tym człowieku bo to jedyny Polak który coś więcej może o Nim powiedzieć.