Piłka nożna

dla mnie juz niby przejscie do Lecha bylo swego rodzaju porazka, ale Podbeskidzie? wtf Irek :<

ładnie Ubiparip pierdyknął. Ciekawe jak z formą Irka, że nie podpisał kontraktu z Lechem a z Podbeskidziem

Ja tam bardzo sie cieszę, że Jelenia nie będzie w Lechu. Kolejny piłkarz co czesciej siedzi w gabinecie lekarskim niż na boisku nie jest Lechowi potrzebny. A jego żądania finansowe mogłby by zburzyć atmosferę w szatni.

Ależ mecz :D Zapraszam do dyskusji o dzisiejszych spotkaniach na :

http://www.facebook.com/FutbolWTV

Dziś zdaję relację z white heart lane i z signal iduna park.

Nie wiedziałem, że rozpiska na dziś jest tak zajebista:

Tottanham - Chelsea

BVB - Schalke

Juve - Napoli

Lazio - Milan

A co do Jelenia to pamiętam jak w jednym z wywiadów powiedział, że nie wróci już do polskiej ligi...

Chelsea to powinno sprzedać już Cecha. Już od co najmniej 2 sezonów ciężko go uznać za czołówkę światową, a ostatnio to co wyprawia momentami woła o pomstę do nieba.

Edit: Haha Walker debil ma za swoje, Mata go wyruchał. :D

Dobra informacja, Boruc w formie dla mnie jest nr 1 wśród polskich bramkarzy.

A Lewy strzelił bramkę dla BVB. Borussia przegrywa 1-2.

Real Madryt: Casillas; Varane, Ramos, Pepe, Essien; Alonso, Modrić; ózil, Kakó, Cristiano; Higuaón.

Real bez defensywnego pomocnika za to z 3 OP :O Ciekawe jak to Mou poustawiał.

dzisiaj Klopp postawil na trojke 'obroncow' - Piszczek gral skrzydlo, ustawil Bendera w srodku, na 'bokach' Subotic i Hummels. nie wiem co mu do glowy jebnelo, doigral sie, Schalke zdobywa Signal Idune. ;)

warto dodac, ze Bayern gromi znowu, ciekaw jestem meczu z BVB.

oby City tak dalej, musza zgubic punkty, United prowadzi, Rooney 'hat-trick', wraca mu strzelanie, z tym, ze niekoniecznie do dobrej bramki. ciekaw jestem gdzie sa wszyscy ktorzy hejtowali RvP mowiac, ze nie ogarnie sie w United, przestanie strzelac jak Torres, blablabla. :)

Ale City się pofarciło. Powinno być 2-1 dla West Brom gdyby Lukaku potrafił skończyć a tak jest 2-1 dla City po kontrze.

No Bayern już odjechał Borussi. Widać jak ważnym zawodnikiem w Dortmundzie jest Kuba.

no i $hity jak zwykle na farcie, nie wiem kiedy im sie skonczy szczescie w tym sezonie, oby jak najszybciej. :)

a Boruc skleil czworeczke w pierwszym wystepie, najs

Back