murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
po takim sezonie gdzie czołówka ledwo zipie ! klimat tam, faworyzuje takie ekipy jak Maroco, Algieria i te murzyńskie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
po takim sezonie gdzie czołówka ledwo zipie ! klimat tam, faworyzuje takie ekipy jak Maroco, Algieria i te murzyńskie
![]()
![]()

W zyciu Curacao to nie takie ogórki jak się wszystkim wydajeCzy Niemcy strzelą dwucyfrową liczbę debiutantom?
Sugerowałem się wypowiedzią Tomasza Hajty, jak widać, niepotrzebnie.W zyciu Curacao to nie takie ogórki jak się wszystkim wydaje

To co, Colocockta +0,5 bramki?![]()

Roman to chyba jeden z niewielu przypadków które pokazują, że pieniądze robią różnicę, ale trzeba je mądrze wydawać.Co wtedy zbudował drużynę to coś pięknego, a jak na PES się nimi grałoTAK KURWA, SPRZEDAJCIE WSZYSTKICH POWAZNYCH ZAWODNIKÓW! WY KURWY CHELSEA MI ZNISZCZYLIŚCIE, ROMAN WRÓĆ!
![]()
Marc Cucurella dołączy do giganta! Pełne porozumienie | Transfery.info
Chelsea oraz Real Madryt doszli do porozumienia w sprawie transferu Marca Cucurelli. Defensor zasili szeregi „Królewskich” za łączny pakiet w wysokości 60 milionów euro - alarmuje Fabrizio Romano.transfery.info
No i City i PSG ;)Roman to chyba jeden z niewielu przypadków które pokazują, że pieniądze robią różnicę,
W sumie PSG to nie wiem czy się łapie bo odkąd tam rządzi Luis Campos to nie wydawali milionów na lewo i prawo jak w City licząc na jakiś strzał tylko tam jest mądrze budowana drużyna.No i City i PSG ;)