Piłka nożna

Naprawdę nie wiem jak Eriksen dostał zgodę od medyków aby kontynuować karierę zawodowego piłkarza posiadając rozrusznik serca.

Szok.
A ja naprawdę nie wiem czemu jeszcze banicja nie wypierdoliła cię z banem.

Szok, wypierdalaj.

Cały rynek dziś żyje transferem Alvareza.

Gosciem który przedostatnia bramkę w lidze strzelił w listopadzie. :lol:

Ach ten wszelaki Sport za czasów genu Z

:arielcry:

Mów pełnym zdaniem :boystop:
1000017949.gif

Aha :damjan:
A tak poważnie to dziadzia niezły zgrywus. Inna sprawa, że Julek nie jest wart tych pieniędzy xD i śmierdzi jednak kompromitacją.

Jak już mieliby wydawać 150 na niego to lepiej dołożyć 50 i próbować wyciągnąć Olise z Bayernu

Vinicjusz Mbape Olise
By wyglądało konkretnie

Jak już mieliby wydawać 150 na niego to lepiej dołożyć 50 i próbować wyciągnąć Olise z Bayernu

Vinicjusz Mbape Olise
By wyglądało konkretnie
Na papierze moze i tak, taktycznie, to już tych dwóch pierwszych to jest harakiri dla defensywy. Juz PSG swego czasu miało "atak marzeń". Real niech idzie po Gvardiola i jakiegoś pomocnika.

Ciekawe gdzie Lewy trafi
Ja bym na jego miejscu se pojechał do jakiegoś Botafogo czy innego santosa i chuj, ciepło jak u Arabów ale klimat ludzki znacznie lepszy. Ameryka to tak średnio, te mls to dla mnie ogólnie kupa.

A gdyby miał opcje np do Włoch? Juve albo milan to od razu, Liga wloska jest wolna, samym ustawieniem i walką wręcz z obrońcami by najebał bramek, ale wiadomo że w Europie takiego hajsu nie dostanie.

Więc ostatecznie na jego miejscu? Idę do Włoch bo Anglia jest za bardzo fizyczna a legendę można jeszcze podbudować, Włochy byłyby idealnym miejscem ku temu.

Pozdrawiam.

Vinicjusz Mbape Olise
By wyglądało konkretnie
Ta... budowanie los negros ciąg dalszy. Nie jestem kibicem Realu ale mam duży szacun do tego klubu. Lecz to co się tam teraz odpierdala to poprostu im nie przystoi. Nie dość, że nie gra ani jeden reprezentant Hiszpanii to jeszcze w transferach widzę same czarne ryje. Nic dobrego im nie wyjdzie na budowaniu murzyńskiego klubu. Kompletnie nie rozumiem ich polityki.
Wkurwia mnie ta murzyniada. Bez przesady do huja, Europo obudź się.

Ale sikających Palmera i Pedro na teledysku Madonny nie spodziewałem się w 2026 roku.
jeżeli już musisz oglądać sikających facetów, to nie dziel się takimi pasjami tutaj.

raz- nikogo one nie obchodzą i dwa- są zapewne jakieś tematyczne strony gdzie będziesz mógł sobie sikać, być obsikanym i patrzeć sobie na facetów stojących w rzędzie przy ścianie. pewnie klasyczną 9 też tam znajdziesz.

bez odbioru- żebyś się nie pocił niepotrzebnie.

Back