Siedem
NoLife FC
Logujcie się
Mamy typera na MŚ. Podawajcie nicki z forum, zapraszajcie znajomych i lecimy
Nie typujemy bonusów.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mamy typera na MŚ. Podawajcie nicki z forum, zapraszajcie znajomych i lecimy
Nie typujemy bonusów.
![]()
A ja naprawdę nie wiem czemu jeszcze banicja nie wypierdoliła cię z banem.Naprawdę nie wiem jak Eriksen dostał zgodę od medyków aby kontynuować karierę zawodowego piłkarza posiadając rozrusznik serca.
Szok.
Shit! A trenerem Portugalii jest Hiszpan![]()
JPRDL ... Alvarez
Na chuj?
Chyba tylko by wkurwic Barce![]()
Mów pełnym zdaniemHalland.

Mów pełnym zdaniem![]()
Spoko mordo, ale o co chodzi z tym hohlandem czy to miała być ironia, której nie załapałem?
JPRDL ... Alvarez
Na chuj?
Chyba tylko by wkurwic Barce
Florena pojebało, wysłali, odrzucili no i cześć xD
Co szkodzi obiecaćPogrzebał tą ofertą marzenia Barcelony, w sumie to dobry pomysł.

Holand do Realu.Spoko mordo, ale o co chodzi z tym hohlandem czy to miała być ironia, której nie załapałem?
AhaHoland do Realu.

Aha
A tak poważnie to dziadzia niezły zgrywus. Inna sprawa, że Julek nie jest wart tych pieniędzy xD i śmierdzi jednak kompromitacją.
Na papierze moze i tak, taktycznie, to już tych dwóch pierwszych to jest harakiri dla defensywy. Juz PSG swego czasu miało "atak marzeń". Real niech idzie po Gvardiola i jakiegoś pomocnika.Jak już mieliby wydawać 150 na niego to lepiej dołożyć 50 i próbować wyciągnąć Olise z Bayernu
Vinicjusz Mbape Olise
By wyglądało konkretnie
Ten jak się odpalił #egitstyle
Ja bym na jego miejscu se pojechał do jakiegoś Botafogo czy innego santosa i chuj, ciepło jak u Arabów ale klimat ludzki znacznie lepszy. Ameryka to tak średnio, te mls to dla mnie ogólnie kupa.Ciekawe gdzie Lewy trafi
Ta... budowanie los negros ciąg dalszy. Nie jestem kibicem Realu ale mam duży szacun do tego klubu. Lecz to co się tam teraz odpierdala to poprostu im nie przystoi. Nie dość, że nie gra ani jeden reprezentant Hiszpanii to jeszcze w transferach widzę same czarne ryje. Nic dobrego im nie wyjdzie na budowaniu murzyńskiego klubu. Kompletnie nie rozumiem ich polityki.Jak już mieliby wydawać 150 na niego to lepiej dołożyć 50 i próbować wyciągnąć Olise z Bayernu
Vinicjusz Mbape Olise
By wyglądało konkretnie
jeżeli już musisz oglądać sikających facetów, to nie dziel się takimi pasjami tutaj.Ale sikających Palmera i Pedro na teledysku Madonny nie spodziewałem się w 2026 roku.