Piłka nożna

po takim sezonie gdzie czołówka ledwo zipie ! klimat tam, faworyzuje takie ekipy jak Maroco, Algieria i te murzyńskie

:beczka:
comment_1662100582o8sY2RVgt0LiutnCQgB1Ko.gif

po takim sezonie gdzie czołówka ledwo zipie ! klimat tam, faworyzuje takie ekipy jak Maroco, Algieria i te murzyńskie

:beczka:

Mnie nie zaskoczy jak młode chłopaki i wybiegani czarni z USA to wezmą.

Chodź ciekawe co pokaże tak najwyższa czołówka Europy Francja,Hiszpania,Niemcy i Portugalia.

Chodź jak czytam, że w Niemczech za gwiazdę na tym turnieju robi Kai Havertz to są w dupie :beczka:

Polecam skarb kibica od Piłki Nożnej, ma kilka mankamentów (np absurdalnie małe czcionki w terminarzu) ale oglądanie meczow i śledzenie Mundialu z egzemplarzem w ręce to zawsze fajne doświadczenie. Od dzieciaka pamiętam zawsze to kupowałem za zaoszczędzone drobne
image.jpg

Cucurella ucieka z Chelsea.

Poszło Here go Romano do Realu Madryt.

Perez chyba się wkurzył na obecny przeciętny Real.

Już 4 deal. Z czego 3 z wielkiej Premier League

TAK KURWA, SPRZEDAJCIE WSZYSTKICH POWAZNYCH ZAWODNIKÓW! WY KURWY CHELSEA MI ZNISZCZYLIŚCIE, ROMAN WRÓĆ!

Roman to chyba jeden z niewielu przypadków które pokazują, że pieniądze robią różnicę, ale trzeba je mądrze wydawać.Co wtedy zbudował drużynę to coś pięknego, a jak na PES się nimi grało :antonio:
Kradzież z Barceloną będzie pamiętana na wieki

Roman to chyba jeden z niewielu przypadków które pokazują, że pieniądze robią różnicę,
No i City i PSG ;)
Zajebiste te transfery Realu. Media grzeją nazwiska przez kilka miesięcy, a później jeb. Z dnia na dzień Dumfries, Bernardo i teraz też kudłaty cwel. Nikt nic nie wie i fichado.

Last edited:
No i City i PSG ;)
W sumie PSG to nie wiem czy się łapie bo odkąd tam rządzi Luis Campos to nie wydawali milionów na lewo i prawo jak w City licząc na jakiś strzał tylko tam jest mądrze budowana drużyna.
City racja bo Pep w Barcelonie miał samograj i tam mogli równie dobrze grać bez trenera i tak by wszystkich robili, a z Bayernem już zaczęły się schody w Europie

Back