Piłka nożna

Żegnajcie. Odchodzę z cohones/ są góra 2 wyjątki/

Założyłem po latach nowe konto na kanonierzy.com jako WygramyTo i tam będziecie mogli mnie spotkać.

Dzięki za fajne dyskusje. :kis:

Piękny to był deal:juanlaugh:

W Anglii niedługo var będzie wypierdolony bo to jest żart, chłop nadepnął Silvie stopę w polu karnym i zero reakcji.
Kilka tygodni temu Martinez dostaje czerwoną za ciągnięcie za włosy Calverta Lewina, a przed wczoraj chyba w meczu Fulham taka sama sytuacja ciągnięty za włosy Bassey i zero reakcji :korwinlaugh:
I najlepsze, że w obu meczach sędziował ten sam sędzia :mamed:

Wspaniałe czasy varu

W Anglii niedługo var będzie wypierdolony bo to jest żart, chłop nadepnął Silvie stopę w polu karnym i zero reakcji.
Kilka tygodni temu Martinez dostaje czerwoną za ciągnięcie za włosy Calverta Lewina, a przed wczoraj chyba w meczu Fulham taka sama sytuacja ciągnięty za włosy Bassey i zero reakcji :korwinlaugh:
I najlepsze, że w obu meczach sędziował ten sam sędzia :mamed:

Wspaniałe czasy varu

W czasach przed Var-em człowiek mógł się jeszcze łudzić że albo mecz ustawiony, sędzia niezauważył, asystent spiedolił takie życie. Ale w czaszch goal line, centymetrowych spalonych o włos łonowy, wyjebanych statystykach ile razy piłkarz dotknie piłke lewą nogą z prawej strony i jaki to ma udział na mityczne xG to sędziowanie to jeszcze bardziej odpycha od piłki niż przyciąga. Jednak chyba wole powrotu do dawnych czasów

W czasach przed Var-em człowiek mógł się jeszcze łudzić że albo mecz ustawiony, sędzia niezauważył, asystent spiedolił takie życie. Ale w czaszch goal line, centymetrowych spalonych o włos łonowy, wyjebanych statystykach ile razy piłkarz dotknie piłke lewą nogą z prawej strony i jaki to ma udział na mityczne xG to sędziowanie to jeszcze bardziej odpycha od piłki niż przyciąga. Jednak chyba wole powrotu do dawnych czasów

Zobacz dzisiejszego spalonego w meczu Barcy to jest komedia :śmiech: co z tego varu skoro i tak przy ręce czy faulu ostateczna decyzja należy do sędziego i zależy od jego indywidualnej interpretacji. Wiadomo, że w zwolnionym tempie dynamika akcji różni się od tego co jest ,,na żywo" i w powtórce każde kopnięcie może wyglądać jak faul. Ja bym zostawił var ale tylko do spalonych i na pewno nie takich jak dzisiaj w meczu Barcy:śmiech:

20156.jpg

Ciekawe czy stara kurwa spadnie z ekstraklapy :frankapprove:

Nope. Za tydzień mecz o sensacyjny spadek dla przegranego, myślę że Legia ogarnie. Przy tym poziomie chujni u nas wystarczy im wygrana i remis w czterech meczach i się utrzymają na spokojnie, a nie zdziwie się jak wygrają dwa mecze, dwa remisy i skończą sezon na 8 miejscu xD

Back