Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A weź już wypierdalajŻegnajcie. Odchodzę z cohones/ są góra 2 wyjątki/
Założyłem po latach nowe konto na kanonierzy.com jako WygramyTo i tam będziecie mogli mnie spotkać.
Dzięki za fajne dyskusje.![]()

interes życia.Rosenior poleciał z Chelsea. Szybko poszło![]()

W Anglii niedługo var będzie wypierdolony bo to jest żart, chłop nadepnął Silvie stopę w polu karnym i zero reakcji.
Kilka tygodni temu Martinez dostaje czerwoną za ciągnięcie za włosy Calverta Lewina, a przed wczoraj chyba w meczu Fulham taka sama sytuacja ciągnięty za włosy Bassey i zero reakcji
I najlepsze, że w obu meczach sędziował ten sam sędzia
Wspaniałe czasy varu
W czasach przed Var-em człowiek mógł się jeszcze łudzić że albo mecz ustawiony, sędzia niezauważył, asystent spiedolił takie życie. Ale w czaszch goal line, centymetrowych spalonych o włos łonowy, wyjebanych statystykach ile razy piłkarz dotknie piłke lewą nogą z prawej strony i jaki to ma udział na mityczne xG to sędziowanie to jeszcze bardziej odpycha od piłki niż przyciąga. Jednak chyba wole powrotu do dawnych czasów
co z tego varu skoro i tak przy ręce czy faulu ostateczna decyzja należy do sędziego i zależy od jego indywidualnej interpretacji. Wiadomo, że w zwolnionym tempie dynamika akcji różni się od tego co jest ,,na żywo" i w powtórce każde kopnięcie może wyglądać jak faul. Ja bym zostawił var ale tylko do spalonych i na pewno nie takich jak dzisiaj w meczu Barcy
Ziomek, ale obecna afera to raczej obyczajowa.kolejna afera we Włoskiej pileczce
ustawianie meczów
here we go again

Ciekawe czy stara kurwa spadnie z ekstraklapy![]()
Najważniejsze by Midzem spadłCiekawe czy stara kurwa spadnie z ekstraklapy![]()
Jest potężne oświadczenie

nie ma hiszpańskich pedałów to i komentatorów mniej
![]()