Piłka nożna

potwór, lepsza wersja Robbena

Świetny, ale do tej bramki schowany przez Mendyego i nie ma to nic wspólnego z jakością Mendyego lecz wyższości rasowej i hierarchii stadnej. Inny negr go widzi instynktownie i rozpoznaje jakoś swojego przywódcę, jako tego który zapładnia samice. Dlatego tak się go boją.

Kowal napisał, żeby wypierdała każda telewizja, która zaprosi go na dwumecz AFC- Atletico :DC:

Moim zdaniem ludzie błędnie podchodzą do tego dwumeczu, bo może być ładny gangbang na AFC.

Jeszcze co do dwumeczu Real- Bayern to zdałem sobie sprawę, że Vini pewnego poziomu nie przeskoczy i na dłuższą metę w Europie będzie obciążeniem Realu. Jest dziś w topce, ale za dużo setek marnuje by być w tej ścisłej co robi różnicę. To między innymi przez niego Real odpadł w tym dwumeczu, bo gość zmarnował z 5 setek. Podobnie było z City tylko tam udało się przejść.

Więc posucha Realu przez 3-5 lat w Europie mnie nie zaskoczy. Brakuje dobrego skrzydła i 9.

Nadchodzi w Europie era- PSG.

Jak jeszcze dorzucą tam medialną, dobrą 9 to w ogóle pozamiatane.

Last edited:
Zmarł były bramkarz między innymi Juventusu i Arsenalu, Alexander Manninger.

Zderzenie jego samochodu z pociągiem na przejeździe kolejowym. 48 lat.

1776347466386.jpeg

Last edited:
Taka ciekawostka, że jak Atletico zmiażdży AFC w dwumeczu to będzie nowość, bo oni stracili do tej pory tylko 5 goli w LM.

O Arsenalu to powinna powstać jakąś książka po tym sezonie. Dla mnie to jest fenomen na wielu poziomach.

Drużyna, która pobiła jakieś 50 rekordów w tym sezonie, a dla mnie z dekadę temu gdy jakość była lepsza w piłce to taka kadra na 8-12 miejsce maks w Europie :lol:

Last edited:
Taka ciekawostka, że jak Atletico zmiażdży AFC w dwumeczu to będzie nowość, bo oni stracili do tej pory tylko 5 goli w LM.

O Arsenalu to powinna powstać jakąś książka po tym sezonie. Dla mnie to jest fenomen na wielu poziomach.

Drużyna, która pobiła jakieś 50 rekordów w tym sezonie, a dla mnie z dekadę temu gdy jakość była lepsza w piłce to taka kadra na 8-12 miejsce maks w Europie :lol:
Wypierdalaj.

Pewnie fake, ale śmieszy. :lol:

NO CLUB IN EUROPE WANTS TO SIGN VINICIUS JR!.His agents have tried EVERYTHING to secure offers from clubs but they have NO INTEREST.
Even Chelsea don’t want to sign the Brazilian forward.
(Source: @Romain_Molina)

Union zatrudnił kobietę jako trenera i już pierwszy mecz na pizdę w debiucie :jarolaugh:
Kolejny przykład efektu nowej miotły :mamed:
Nie zdziwię się zabardzo jak ten eksperyment jeszcze zakończy się spadkiem

Back