Neoneoneo255
Oplot Challenge Light Heavyweight
wypierdalajTez macie wrażenie, ze Mbappe nie wygra LM z Realem? No chyba, ze wreszcie po Benzemie przyjdzie tam topowa 9, a nie jakieś wynalazki na 2 ligę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wypierdalajTez macie wrażenie, ze Mbappe nie wygra LM z Realem? No chyba, ze wreszcie po Benzemie przyjdzie tam topowa 9, a nie jakieś wynalazki na 2 ligę.
Może na jakimś forum o brandzlowaniu wystaw? Nie wiem, może w temacie o Czyżewskiej @DONTOLIVER będzie zainteresowany, ale on pewnie będzie chciał prosto z girów więc zrób rundkę po mieście by pot puścił.

Teraz możemy spokojnie oglądać półfinały.

potwór, lepsza wersja Robbena
Zmarła jego babcia.Zmarł były bramkarz między innymi Juventusu i Arsenalu, Alexander Manninger.
Zderzenie jego samochodu z pociągiem na przejeździe kolejowym. 48 lat.
View attachment 144959

Wypierdalaj.Taka ciekawostka, że jak Atletico zmiażdży AFC w dwumeczu to będzie nowość, bo oni stracili do tej pory tylko 5 goli w LM.
O Arsenalu to powinna powstać jakąś książka po tym sezonie. Dla mnie to jest fenomen na wielu poziomach.
Drużyna, która pobiła jakieś 50 rekordów w tym sezonie, a dla mnie z dekadę temu gdy jakość była lepsza w piłce to taka kadra na 8-12 miejsce maks w Europie![]()
Bednarek już kosi w Porto angoli.
czerwo dostał debil jebany w 8 minucie
![]()

Jest kurwaaaaaaaaRadomiak![]()

Autorytet w chujUnion zatrudnił kobietę jako trenera i już pierwszy mecz na pizdę w debiucie
Kolejny przykład efektu nowej miotły
Nie zdziwię się zabardzo jak ten eksperyment jeszcze zakończy się spadkiem