JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Jak tam nie ma karnego? 
Za samą rękę już sie należało nawet nie mówiąc o falu

Za samą rękę już sie należało nawet nie mówiąc o falu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

O Barcelonie piszesz?![]()
Jakby sędzia zakończył mecz w 94 minucie tak jak powinien to by karnego nie byłoNie no, on był niestety naprawdę faulowany i się nie mogę przypierdolić, chociaż bordowi by na pewno pisali że karny z dupy aby Real uratować.
No i nie mam wątpliwości, że nawet przy 1-0 to w rewanżu Barcelona i tak by rozjechała Newcastle.
Guler

Gol z 68 metrów, wyrównany rekord bramki zdobytej z najdłużej odległości w historii ligi hiszpańskiej

Mordo, 6 zmian po 60 minucie. Sami wychowankowie, Fede nadal w primie ponieważ żona w trzeciej ciąży xDKurna, przegapiłem mecz Realu, a tu takie coś![]()
Bys wstawił do Realu pietuszewskiego to by za chwilę krzyczeli za niego 130 melonów. Bo jak 10 zawodników jest kozackich, to jednego młodego nie trudno wkomponowac i wypromować ale polskie kluby jeszcze tego nie pojeły.

Bbt spada, spada też Motor niestety moim zdaniem, do tego spadnie albo zydzew albo legła, boje się trochę o Lechie żeby z motorem się nie zamieniła ale powinno być. Dobrze i tak z minusa startowaliJa pierdole co za cwel jeszcze karnego z kapelusza im gwiżdże![]()
Motor nie spadnie, Legia też nie. Licze na widzewBbt spada, spada też Motor niestety moim zdaniem, do tego spadnie albo zydzew albo legła, boje się trochę o Lechie żeby z motorem się nie zamieniła ale powinno być. Dobrze i tak z minusa startowali
A ty jakich masz kandydatów do spadku?

Jeden z dziwniejszych samobójów jakie widziałem