Piłka nożna

O Barcelonie piszesz? :jarolaugh:

Nie no, on był niestety naprawdę faulowany i się nie mogę przypierdolić, chociaż bordowi by na pewno pisali że karny z dupy aby Real uratować.

No i nie mam wątpliwości, że nawet przy 1-0 to w rewanżu Barcelona i tak by rozjechała Newcastle.

Nie no, on był niestety naprawdę faulowany i się nie mogę przypierdolić, chociaż bordowi by na pewno pisali że karny z dupy aby Real uratować.

No i nie mam wątpliwości, że nawet przy 1-0 to w rewanżu Barcelona i tak by rozjechała Newcastle.
Jakby sędzia zakończył mecz w 94 minucie tak jak powinien to by karnego nie było

Chłopak idzie w kierunku takich zawodników jak Lampard, Terry czy Gerrard, to się szanuje.

bernardo silva….
pan piłkarz.
telewizja w pełni nie oddaje.
było wielką przyjemnością patrzeć, jak ktoś gra tak mądrze w piłkę nożną, a ten gol to już wisienka na torcie.

pierwszy raz na tym śmierdzącym i tragicznym stadionie lekkoatletycznym zastałem taką atmosferę, jak wczoraj !!!!
piękny wieczór!

oczywiście sullivan & brady - out !!!!!

Widze zaczyna sie ratowanie żydów przez kurwy sedziowskie bo już tydzień temu Marciniak dał popis gdzie gwizdał wszystkie pod nich to dzisiaj z Arką znowu to samo sie zaczyna :siara:

Kowal powiedział bardzo fajne słowa ostatnio na jakimś programie.

Jak stary grosik wracał do ekstraklasy to sobie myślał " ja tu ich jeszcze kurwa kilka lat będę kręcił na skrzydełku"
A jak wrócili nasi gwiazdorzy typu dragowski, Wiśniewski czy Urbański albo inny Piątkowski z Salzburga czy inny kurwa Jóźwiak kamil, to pomyśleli sobie tak " o kurwa ale ta liga poszła do przodu" no i to pokazuje subtelną różnice między zawodnikami z charakterem a pizdeczkami.

Ja pierdole co za cwel jeszcze karnego z kapelusza im gwiżdże :DC:
Bbt spada, spada też Motor niestety moim zdaniem, do tego spadnie albo zydzew albo legła, boje się trochę o Lechie żeby z motorem się nie zamieniła ale powinno być. Dobrze i tak z minusa startowali

A ty jakich masz kandydatów do spadku?

Bbt spada, spada też Motor niestety moim zdaniem, do tego spadnie albo zydzew albo legła, boje się trochę o Lechie żeby z motorem się nie zamieniła ale powinno być. Dobrze i tak z minusa startowali

A ty jakich masz kandydatów do spadku?
Motor nie spadnie, Legia też nie. Licze na widzew:beczka:

Back